Велинград - online - Ние сме светът, ние сме децата 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ние сме светът, ние сме децата
Публикувано 2011-01-04 09:56:39 от темпо

Стана традиция в последните дни на отиващата си година възпитаниците на Йорданка и Иван Казалиеви от Музикална школа “Звънче” да пеят благотворително за децата в нужда.

И тази година за трети пореден път на сцената на ОНЧ “Отец Паисий” младите таланта пяха, за да има повече радост и топлина в новогодишната нощ за самотни деца от нашия град и община. Водещата на концерта благодари от името на децата и ръководителите им на дарителите с думите: “Благодаря ви, добри хора, защото давайки, вие показвате, че не живеете напразно.”
Благотворителният концерт започна с песента на Емил Димитров “Ако си дал на хората...” в изпълнение на Емил Шулев и беше знак за нестихващи аплодисменти, с които публиката посрещаше и изпращаше всяка една песен. Отговорността и честта да участват в концерта тази година бе за Христина, Анелия, Иванка, Таня, Борислава, Радка, Емил,Вили и най-малките Мариам и Цветан.
Сред многобройната публика на концерта бяха и кметът на Общината Иван Лебанов и неговите заместници Георги Янчев и Диана Кехайова, както и гости от далечна Австралия.
Благодарностите на децата бяха и към включилите се безвъзмездно с озвучаването на концерта Николай Вергилев и Иван Матев, към пожелалия анонимност дарител, погрижил се за отопляването на салона, към фотостудио “Кодак”, заснело безвъзмездно концерта и към ръководството на ОНЧ “Отец Пайсий” и неговия председател Цветан Котев.
Третият благотворителен концерт на възпитаниците на Музикална школа “Звънче” завърши с песента на Майкъл Джексън “Ние сме светът, ние сме децата” и със сумата от дарените от присъстващите 540 лева.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България