Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 30.12.10 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕСИЕН ОБЕКТИВ 30.12.10
Публикувано 2011-01-04 10:11:06 от темпо

ДОГОВОРИ Кметът Иван Лебанов оттегли от дневния ред на сесията на 30 декември предложението да бъдат прекратени договорите с 9 фирми, които дължат пари за наеми на общинска земя. Общината ще търси варианти да си получи невнесените суми на обща стойност около 20 000 лева.


СТРОЙКОМ Съветниците определиха реда, по който ще се изплащат паричните вземания на работилите в общинската фирма “Стройком”. Със сумите от продажби на имущество първо ще се плаща на работниците, след това на служителите и накрая на управителя на общинското дружество, което в момента е в ликвидация. След проведения първи търг за продажба Общинският съвет даде съгласие нереализираните активи да бъдат преоценени от лицензиран оценител и отново ще бъдат пуснати на търг. Решено бе общинската фирма “ВКТВ” да закупи от “Стройком в ликвидация” лек автомобил ВАЗ за сумата от 6550 лева.

ПРОГРАМА Общинският съвет прие програма за работата си през 2011 г., която е стандартно повторение на миналогодишната. От групата на БСП постъпи предложение да започне анализ за бъдещето на общинската фирма “ВКТВ”, защото през август 2011 г. изтича 10-годишният договор с “Евроводкомерс къмпани” и има опасност общината да се окаже с предприятие, което не може да изпълнява функциите си поради липса на техника и капацитет.

ПРОЕКТ Община Велинград ще кандидатства пред социалното министерство по проекта за социално включване, чието обществено обсъждане беше преди 2 седмици. Съветниците гласуваха общината да поеме съфинансиране в размер на 3000 лева и ангажимент да осигури устойчивост на услугите по проекта за срок не по-малък от 10 години след неговото приключване.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола