Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.01.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.01.11
Публикувано 2011-01-04 10:43:22 от темпо

НОВОГОДИШНО Велинград посрещна новата 2011 година с истинско стълпотворение от туристи. За разлика от много градове, тук нямаше организирани концерти и веселия на площада, но хотелите и заведенията се надпреварваха какво по-интересно забавление да предложат на своите гости и така по празниците тук изяви имаха Ивана, Софи Маринова, Тони Димитрова, Краси Радков и още куп звезди. Част от новогодишната фиеста бяха и неизброимите фойерверки в небето над Велинград в първата минута на новата година.


БЕБЕ За годината се правят прогнози и по това дали първото новородено е момче или момиче. Ввъ Велинград първото бебе за 2011 година се забави. На 1 и 2 януари 2011 г. в Акушеро-гинекологичното отделение на общинската болница “МБАЛ-Велинград” нямаше раждания.

ОБИДИ 42-годишен ракитовец бе наказан с 3 денонощия в ареста заради оскърбително отношение, обиди и закани, отправени към кмета и общинските съветници в Ракитово. Мъжът с инициали Д. Д. вдигнал скандал по време на заседание на една от постоянните комисии към Общинския съвет, като нарекъл съветниците “мишоци” и нагрубил кметицата Емилия Еленкова. Това наложило намесата на полицията, която прибрала нарушителя на обществения ред за 24 часа зад решетките.

СПОР Административният съд в Пазарджик остави без разглеждане жалба на Мюсюлманско настоятелство - Велинград срещу заповед на кмета на общината от ноември 2010 г., касаеща изменения в градоустройствения план. Според съда Мюсюлманско настоятелство - Велинград е вписано в регистъра на общината, но липсват данни за неговата регистрация като юридическо лице. Без статут на юридическо лице настоятелството не се явява страна при съгласуване и одобрение на градоустройствените планове, счита съдът. Решението може да се оспори с частна жалба пред Върховния административен съд.

ПУШЕНЕ Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве - Пазарджик обяви телефон, на който гражданите могат да подават сигнали за нарушения по наредбата, забраняваща тютюнопушенето в закрити обществени места. Телефонният номер на дежурния здравен инспектор е 034/437 227.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай