Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.01.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.01.11
Публикувано 2011-01-18 09:49:23 от темпо

ХЛЯБ Засега няма чувствително повишение на цените на хляба и хлебните изделия във Велинград. От РИОКОЗ - Пазарджик съобщиха, че започват проверки във фирмите, произвеждащи диетичен и тъмен хляб и на търговските обекти, които предлагат такива продукти. Ще се контролират суровините, условията за съхранение и изписваните на етикетите данни.


ГРИП В Пазарджишка област няма грипна епидемия, отчетоха здравните експерти на среща в Областната управа през седмицата. В училищата обаче вече се отчитат по-голям брой отсъстващи ученици. Обстановката ще се следи и при надхвърляне на определения брой заболелели, в учебните заведения ще се обявява грипна епидемия.

ПРАЗНИК Община Велинград обяви програмата за 21 януари - Бабинден. Празникът ще започне в 10 часа във фоайето на общината с ритуала “Именуване на дете”, приветствие на кмета Иван Лебанов и с участието на фолклорния ансамбъл “Чепино”. В 10.30 ч. ще бъде открита кулинарната изложба “Гозби и мезета за Бабинден”, подготвена от ПГИТ “Ал. Константинов”. В 11 часа на централния площад е церемонията по връчване на наградите за най-добър гинеколог на България и на Велинград. Ансамбълът за автентичен фолклор към читалище “В. Левски” ще представи местния обичай Бабинден. На празника е посветена и фотоизложбата, подредена в читалище “Св.св. Кирил и Методий” в кв. Чепино.

ШАП В силата са специални мерки за предотвратяване на заразата от шап по животните, след като болестта бе открита в село Кости. На 12 януари заседава Епизоотичната комисия за Пазарджишка област. С набелязаните мерки са запознати и специалистите в общинските и ветеринарно-медицинските служби във Велинград.

БИБЛИОТЕКА Към библиотеката в читалище “Св. св. Кирил и Методий” ще заработи нова компютърна зала, създадена с подкрепата на проект “Глобални библиотеки”. Откриването е насрочено за 28 януари 2011 г.

БЕНД Велинградчанинът Спас Караилиев се изяви като солист на бенда в “Шоуто на Канала” по БНТ вечерта в събота, 15 януари. През 2010 г. певецът записа успехи на фестивали, в които участва като възпитаник на вокална група “Караоке”. На него се падна и честта да закрие Коледния концерт на читалище “Отец Паисий” с изпълнение на “Моя страна, моя България”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води