Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.01.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.01.11
Публикувано 2011-01-25 09:13:32 от темпо

ВАС На 17 януари 2011 г. във Върховния административен съд се гледа делото по обществената поръчка за ремонт на парковете във Велинград. Кметът Иван Лебанов обжалва решението на Комисията за защита на конкуренцията по жалба, подадена от фирма “Интегрирани пътни системи” АД, участвала в обществената поръчка. Очаква се решението на ВАС, като междувременно работата по проекта продължава.


БАНКА Община Велинград е подновила договора си за обслужване с “Райфайзенбанк”. Част от договорните отношения е, че общината ще получи 23-местен автобус. Както в. “Темпо” вече писа, автобусът ще се ползва и от Футболен клуб “Чепинец”.

ТРУС Сутринта в 4 часа на 22 януари слабо земетресение с магнитут 2 по скалата на Рихтер бе усетено в Сърница. Епицентърът на труса е бил на 20 кмилометра западно от Доспат.

ПОРЪЧКА Агенцията по заетостта обяви обществена поръчка за подобряване и модернизация на инфраструктурата в бюрата по труда с обща стойност над 3.6 милиона евро. Средствата са безвъзмездна финансова помощ по проект на Европейския съюз, а сред дирекциите “Бюро по труда”, включени в проекта, е и тази във Велинград.

КУЛИНАР Димитър Костов, ученик от Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов”, готви заедно с Ути Бъчваров в предаването “Бързо, лесно, вкусно” на БНТ. Двамата приготвиха три сача по традиционни местни рецепти.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България