Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.02.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.02.11
Публикувано 2011-02-01 08:58:34 от темпо

ГРИП С малки изкючения училищата в общините Велинград и Ракитово през изтеклата седмица излязоха в грипна ваканция. Броят на отсъстващите по болест надхвърли 30%, отделенията в болниците са пълни. И тази седмица област Пазарджик остава в официално обявена грипна епидемия.


ПРЕБРОЯВАНЕ От 1 февруари започва националната кампания “Преброяване 2011”, която България провежда заедно с всички сткрани-членки на Европейския съюз. В периода 1 - 9 февруари преброяването ще става по интернет, чрез попълване на специалния формуляр, качен на сайта на Националния статистически институт. От 10 февруари започват работа преброителите, които ще извършват преброяването на място в домовете на гражданите.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ “Еко Титан” започна дезинфекция на съдовете за смет във Велинград, съобщи управителят Славчо Лупов. Това е част от мерките за профилактика срещу разпространение на вирусен хепатит. Акцията се извършва съвместно с Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве.

СГРАДА Пазарджишкото дружество към Съюза на архитектите в България раздаде своите годишни награди. Второ място спечели жилищна сграда във Велинград, проектирана от арх. Димитър Боюклиев.

ПЕСЕН Солистката на вокална група “Караоке” Теодора Алексиева участва в телевизионното шоу “Звездата си ти” по музикалния канал “ПОПКОР”. Възпитаничката на Юлиана Ковачева се представи успешно с песен на Майкъл Джексън.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води