Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.02.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.02.11
Публикувано 2011-02-08 09:27:09 от темпо

ТОТО ТРЕСКА И малката Жени се включи в тото-треската за супер джакпота от 6 милиона лева, която владя Велинград през цялата минала седмица и ще продължи и през тази.


СКЪПО Производителите на хляб във Велинград повишиха цената на насъщния. Масовият хляб вече се продава за 1.10 лева, а за няколко дни производители пробваха и цена от 1.15 лева. Плавно поскъпват закуските и другите тестени изделия.

ДИРЕКТОР До 9 февруари 2011 г. е срокът за подаване на документи от кандидатите за директорския пост в Дирекция “Социално подпомагане” във Велинград. Конкурсът е обявен от Агенцията за социално подпомагане.

ПОРЪЧКИ За пореден път Община Велинград търси с обществена поръчка доставчик на строителни материали, стоки и инструменти на стойност 142 850 лева. Конкурсът ще се проведе на 9 март 2011 г. Обществена поръчка обяви и Община Ракитово, която ще избира доставчик на горива за Общинската администрация и кметствата. Прогнозната стойност на поръчката е 104 000 лева, а конкурсът е на 1 март 2011 г.

РЗИ Д-р Фани Петрова бе назначена от министъра на здравеопазването за директор на новата Регионална здравна инспекция (РЗИ) - Пазарджик. РЗИ е нова структура, която обединява досегашните РИОКОЗ и РЦЗ и ще има 121 служители в Пазарджишка област. До момента д-р Ф. Петрова беше директор на РИОКОЗ, а сега ще отговаря за здравната политика в областта.

ИСК В Окръжен съд - Пазарджик започна първото съдебно дело по иск на “ТИПС” ООД срещу Община Велинград. Фирмата е завела иск за неплатени 65 059 лева за ремонт на Покрития плувен басейн.

МЕДИАТОРИ От 1 февруари общината назначи двама медиатори, чиято задача е да бъдат мост между ромската общност и здравните и социални служби. Заплатите им са осигурени от Министерството на финансите. Медиаторите ще работят основно в двете училища с най-голям брой ромски деца “Н. Рилски” и “Г. Бенковски” и в двете махали Асфалтова база и Анезица.

ГОСТ Доцент Петко Петков, зам.-ректор на ВТУ “Св.св. Кирил и Методий” ще бъде гост на СОУ “Васил Левски” - Велинград. Срещата с историка е насрочена за 11 февруари и е част от програмата на училището за деня на патрона.

БЛАГОДАРНОСТ От Дневния център за възрастни хора с увреждания благодариха на кмета Иван Лебанов за поставянето на навес над входа за центъра на гърба на Стария съвет. Със съдействието на кмета е поставен и парапет пред пощата в Каменица, за да се осигури по-лесен достъп, съобщи пресцентърът на ОА.

Уточнение: Общинският съвет е гласувал “против”, а не “за” изграждане на нова ел. мрежа в Юндола. От “ЕВН България” информираха, че ще обжалват решението, защото въпросният район остава без ел. захранване.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай