Велинград - online - Традиционно участие на борсата в НДК 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Традиционно участие на борсата в НДК
Публикувано 2011-02-21 22:35:32 от темпо

На 17 февруари в Националния дворец на културата в София министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков откри 28-мата Международна туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. Изложението се организира от “ПРИМ ЕКСПО” под егидата на министерството и в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София, НДК.

За четвърта поредна година СПА столицата на Балканите Велинград участва със свои щанд, като обедини усиилята на местния туриситчески бранш. Нашият щанд бе открит с програма на мажоретния състав на Представителния духов оркестър “Димитър Мечев” при читалище “Отец Паисий”. Веднага след това кметът Иван Лебанов официално поздрави гостите на изложението: “Следвайки добрите български традиции, ние винаги се радваме на нашите гости, на новите запознанства и приятели. Надявам се, че и тазгодишната ни среща с тях да бъде причина за създаването на много полезни контакти, които да дадат началото на дълги и ползотворни сътрудничества в областта на туризма“.
Официални гости на велинградския щанд бяха министърът на икономиката, енергетиката и туризмa Трайчо Трайков, който заяви, че се радва, че балканските столици на СПА услугите и на ските се намират в България, което е страхотна реклама на страната ни. Специално внимание към Велинград засвидетелстваха с присъствието си на откриването заместник-министърът с ресор туризъм Иво Маринов, народният представител Ангел Даскалов, заместник-областните управители Ваня Минкова и Дафинка Семерджиева, доц. д-р Иван Палигоров - председател на Съюза на лесовъдите в България, както и много почитатели на родопския курорт.
Церемонията по откриването продължи с участието на двойките от Клуб по спортни танци “Импулс”, след което на вниманието на посетителите бе предоставен новият филм за Велинград “Джон Лоутън представя”.
Тази година в рамките на туристическата борса Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите обяви конкурс за слоган на туристическата дестинация Велинград.
Гостите успяха да се насладят и на традиционната местна кухня, като специалитетите бяха приготвени от възпитаниците на ПГИТ “Алеко Константинов”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай