Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.02.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.02.11
Публикувано 2011-02-21 22:57:04 от темпо

На 18 февруари на паметника на Васил Левски пред читалището в кв. Каменица бяха положени цветя по случай 138 години от неговата трагична кончина. На тържеството присъстваха зам.-кметът Георги Янчев, читалищни дейци, ученици, представители на БСП. В малката зала на читалището самодейците изнесоха концерт в чест на своя патрон Васил Левски.


СЕСИИ Тази седмица Общинският съвет във Велинград ще проведе две заседания. На извънредна сесия на 22 февруари ще бъде обсъден и приет бюджетът на общината за 2011 г. На 24 февруари ще се състои редовната сесия за месеца.

РАКИТОВО Община Ракитово проведе обществено обсъждане на бюджета си за 2011 г. на 17 февруари. От общината уточниха, че в обсъжданата сума на дълг от 2 909 464 лева за съфинансиране на проекти, са включени 1 909 464 лева за окончателното разплащане по проекта за водопровода от Тупаров чарк, който бе реализиран по САПАРД.

РЕКЛАМА Журналистът Георги Крумов, сега управител на телевизия “Туризъм”, посети Велинград на 14 февруари. На среща в малката зала той представи идеята за рекламен филм за Велинград и условията за съвместното му финансиране от общината и хотелиерите.

ЛЮБОВ Вечер, посветена на любовната поезия, оргинизира велинградският литературен кръг “Свободна мисъл”. В градската галерия творците прочетоха стиховете си за любовта в деня на влюбените - 14 февруари.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай