Велинград - online - 1 март - ден на самодееца: Гарантиран смях от Дарио Фо 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

1 март - ден на самодееца: Гарантиран смях от Дарио Фо
Публикувано 2011-02-28 22:19:48 от темпо

Пиеса на носителя на Нобелова награда за литература Дарио Фо ще видим тази пролет в афиша на театралната трупа към читалище “Отец Паисий” във Велинград. Режисьорът Мариус Донкин избра комедията “Само за мъже”, написана по универсалната формула на най-известния съвременен италиански драматург Дарио Фо: “Аз се опитвам да забавлявам хората, да ги накарам да се смеят, докато настръхнат”. Почитателите на нашите театрални самодейци могат да очакват премиерата с гарантиран смях и забавление до 20 май.

В момента актьорите репетират усилено, още повече, че в поредната постановка на Мариус Донкин в нашия театър ще има поредица от изненади. Веселин Ковачев, който също е режисирал самодейците преди години, сега подготвя много интересна сценография. Спектакълът в три части ще заложи на смях, шоу, много ефекти и дори жива музика в изпълнение на Венко Керин и Тодор Шейнов.
“Само за мъже” дава възможност за участие на голям брой актьори и е повече от радващо, че редом с утвърдените и любими на публиката Павел Гайдев, Росица Паунова, Цветан Котев, Боян Караилиев, Христо Семерджиев, Вили Атанасова, Атанас Гушевилов ще се включат младите Спас Караилиев, Станислава Енчевска и Ангела Денчовска. Ще участват и двете седмокласнички от ОУ “Неофит Рилски” Емилия Хаджиева и Радка Попова.
Поздрав към театралните самодейци за празника 1 март, а в тяхно лице и към всички самодейци от нашите читалища, благодарение на които във Велинград се твори!
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води