Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.03.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.03.11
Публикувано 2011-02-28 22:50:12 от темпо

МАРТЕНИЦИ Не е лесно да се избере най-хубавата мартеница сред огромното разнообразие, което предлагат майсторите и продавачите на центъра на Велинград. Баба Марта дойде - да я посрещнем с надежда, че иде и пролетта!


БЕЗРАБОТИЦА Данните за нивото на безработицата през първия месец на 2011 г. отново отреждат първо място на община Велинград в Пазарджишка област. В нашата община броят на регистрираните безработни за януари е 5289 или 25.54%, на работа през месеца са постъпили 311 човека, а свободните работни места са 165. В община Ракитово безработицата е 20.30%, регистрирани са 1627 безработни и са назначени 132 човека.

ПРИЕМ Кметът Иван Лебанов е поканен заедно със съпругата си Росица Лебанова на приема, който президентската двойка Георги и Зорка Първанови дават по случай националния празник 3 март. Държавният прием ще се състои на 3 март в Националния исторически музей в София.

КОНКУРС Агенцията за социално подпомагане допусна трима кандидати за участие в конкурса за директор на “Социално подпомагане” - Велинград: Валентина Цурова, Павлина Масларова и Веселина Ямакова-Ковачева. Датата за провеждане на конкурса е 2 март 2011 г.

СМЕТИЩА На 24 февруари Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик извърши проверка на депата за твърди битови отпадъци в населените места от община Велинград. Предписанието е сметищата, чийто разрешителни и срок са изтекли, да бъдат своевременно закрити, като в противен случай финансовите санкциите за общината ще бъдат сериозни.

СДС Народният представител от Синята коалиция д-р Михаил Михайлов посети Велинград на 21 февруари. Депутатът се срещна с ръководствата и членове на местните структури на СДС и ДСБ.

ПОСТ Църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене се подготвя за постен курбан на 9 март. Желаещите могат да дарят средства за курбана на касата на църквата.

КУЛИНАРИ Четирима ученици от велинградската Професионална гимназия по икономика и туризъм “Алеко Константинов” заминаха на 25 февруари за Стара Загора. Там през уикенда млади майстори на кулинарията се състезаваха в регионалния кръг за Южна България, за да излъчат най-добрия готвач, сервитьор и барман.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води