Велинград - online - Най-добрата сервитьорка в Южна България - от Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Най-добрата сервитьорка в Южна България - от Велинград
Публикувано 2011-03-08 09:23:12 от темпо

Спаска Китова, ученичка в Професионалната гимназия по икотомика и туризъм “Алеко Константинов”, победи в конкурса за сервитьори от цяла Южна България. Регионалният кръг се проведе през уикенда в Стара Загора с участието на 24 отбора от професионални гимназии. Учениците се състезаваха за най-добър сервитьор, готвач, сладкар и барман. Оценяваха ги специалисти от браншовите асоциации.

В крайното отборно класиране велинградскката гимназия зае четвърто място и ще участва в националното състезание през април във Варна. За достойното представяне заслуга имат Антон Асенов, който зае четвърто място при готвачите, Милена Заирова и Венцислав Таянджиев, спечелили девети места при сладкарите и барманите.
“Когато се работи в екип и с отношение към учениците като към професионалисти, нещата се случват добре”, коментира помощник-директорката Теодора Ланджова. Тя специално подчерта и отличната работа на ръководителите на отбора, които 2 месеца са подготвяли състезателите: преподавателите Камен Шолев, Елена Узунова, Таня Кънева, Любка Цветанова и Сийка Цопанова.
За първи път организаторите на конкурса са заложили като изпитание транжиране на цяло печено пиле. Отборът на ПГИТ “Ал. Константинов” е включил в менюто си изненади с родопски привкус: “Родопско пиле” с наши билки и подправки и млечен десерт “Родопско вдъхновение”.
“Не беше трудно”, казаха бъдещите майстори след края на конкурса, защото вече имат опит, знания и самочувствие да покажат високо професионално ниво. А това със сигурност ще им помогне да пожънат още успехи и на състезанието във Варна.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай