Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.03.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.03.11
Публикувано 2011-03-08 10:10:31 от темпо

ГОРИ Според новия Закон за горите стопанската дейност ще се извършва от 6 държавни горски предприятия, чийто центрове ще бъдат във Враца, Габрово, Шумен, Благоевград, Сливен и Смолян. След структурните промени досегашните горски и ловни стопанства в общините Велинград и Ракитово ще се трансформират в клонове на държавното горско предприятие с център Смолян. Досегашното териториално звено на Регионалната дирекция по горите - Пазарджик става независим контролен орган на бюджетна издръжка в рамките на Изпълнителната агенция по горите.


СЪДИЯ Висшият съдебен съвет е разгледал молбата на Юлия Китанова- Панайотова, която иска да бъде освободена от заеманата длъжност “съдия” в Районен съд - Велинград. Съгласно молбата датата на освобождаване е 29 март 2011 г.

ФЕРМИ Министерството на земеделието и храните обнародва нова наредба за специалните изисквания към земеделските стопани, за да участват в схеми за национално доплащане и подпомагане. Право на допълнително подпомагане ще имат собствениците на млечни ферми за овце и кози майки. Условието е фермите да са в икономически уязвимите общини в Южна България. Според вече утвърдения от МЗХ списък, сред тези икономически уязвими общини попадат 9 от област Пазарджик, включително Велинград и Ракитово.

ПРАЗНИК Заради струпването на много почивни дни осмомартенското настроение подрани. Дни преди празника започна предлагането на цветя и букети, а много от дамите вече отпразнуваха 8 март. За тазгодишното си тържество сдружението на велинградските жени “Нежна сила” избра новия ресторант в комплекс “Астра”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води