Велинград - online - Никакви изненади в Културния календар 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Никакви изненади в Културния календар
Публикувано 2011-03-14 21:17:49 от темпо

На 10 март зам.-кметът Георги Янчев събра представителите на културните институции от общината, за да обсъдят Културния календар за 2011 г. Предложеният списък с културни изяви се оказа твърде подобен на миналогодишния и на практика не предизвика почти никакви коментари. На фона на познатите национални и традиционни местни празници приятна изненада се очаква да бъде изложбата на американския художник Браян Бейти като част от тазгодишната “Програма Великден” на Историческия музей.

В календара залегнаха и няколко юбилея: 50 години ще празнува ЦДГ “Радост”, 75 години читалището в Драгиново, 15 години Музикална школа “Звънче”, 5 години Вокална група “Караоке”. Към списъка Снежана Велева добави 195 г. от създаването на черквата “Св. Троица” в кв. Каменица. За юбилей се стяга и дружеството на есперантистите.
На срещата бе обявено, че през 2011 г. държавата отпуска 190 608 лева за издръжката на общо 33 субсидирани бройки във всичките девет читалища на територията на община Велинград. Разпределението на средствата за издръжка ще зависи от решенията на управителните съвети на читалищата.
Дата 24 март бе определена като краен срок, до който културните институции трябва да представят в общината своите идеи и план-сметка за тазгодишните Празници на културата. Програмата на Празниците ще бъде обсъждана допълнително. Засега се предвижда денят на Велинград да бъде на 2 юли, събота, и тържествата да продължат до 10 юли 2011 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води