Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.03.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.03.11
Публикувано 2011-03-14 21:41:53 от темпо

ГОРИВА Във Велинград нямаше организирани протести срещу високите цени на горивата, каквито се проведоха в много от големите градове в България на 13 март. В протеста в Пазарджик се включиха членове на Съюза на автоинструкторите от Велинград.


ПОРЪЧКА След няколко пропаднали заради липса на кандидати опита, на 9 март Община Велинград проведе конкурс за избор на доставчик на строителни материали. Този път се явиха две фирми - велинградската СД “Таушанови” и пазарджишката “Строймат”. Комисията ще отвори ценовите оферти тази седмица.

НОИ Националният осигурителен институт обяви списъка на дружествата, с които е сключил договори по програмата “Профилактика и рехабилитация” за 2011 г. Във Велинград търсената от мнозина услуга ще предлагат две държавни дружества:- “Профилактика, рехабилитация и отдих” в хотел “Велинград” и санаториумът на велинградския филиал на “Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс”.

ЮБИЛЕЙ На 15 май църквата “Света Неделя” в Ракитово ще чества 150 години от своето създаване. Очакван гост за тържеството ще бъде Пловдивският митрополит Николай.

ЗЕМЯ Министерството на земеделието и храните откри процедура за отдаване под наем или аренда на земеделски земи от държавния поземлен фонд. Началната тръжна цена за отглеждане на едногодишни полски култури е 20лева/дка за земята в община Велинград и 26 лева/дка за община Ракитово. Търговете ще бъдат провеждани от Областната дирекция “Земеделие”, която ще насрочи и конкретните дати.

ТЪРГ Директорът на Изпълнителната агенция по горите инж. Бисер Дачев насрочи търг за дългосрочна продажба на иглолистни трупи за бичене и обли занаятчийски материали за обекти на територията на Регионална дирекция по горите - Пазарджик, която включва горските и ловни стопанства във Велинград и Ракитово. Процедурата е търг с тайно наддаване и ще се проведе на 29 март 2011 г. от 14 часа в ИАГ - София.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води