Велинград - online - Община Ракитово “допълва” проекта за зелени площи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Община Ракитово “допълва” проекта за зелени площи
Публикувано 2011-03-21 22:58:34 от темпо

На 3 август 2010 г. кметът на Община Ракитово Емилия Еленкова подписа договор с пловдивската фирма “Проинвест строй” ЕООД за изпълнение на проект за рехабилитация на зелени площи, изграждане на паркове и детски площадки и оборудването им със съответните съоръжения. Проектът се финансира от Програмата за развитие на селските райони. За участие в обществената поръчка се явиха 7 фирми и бе избрана “Проинвест строй” ООД с оферта 698 689 лева без ДДС при прогнозна стойност 719 233 лева без ДДС. Дрокът за изпълнение на проекта е 4 месеца, без наемане на подизпълнители.

Работата започна през август 2010 г., като проектът предвижда трасиране на баскетболно игрище, зони за отдих с пейки, фонтани и детски площадки в трите населени места Ракитово, Костандово и Дорково.
През изтеклата седмица, с дата 11 март 2011 г., Община Ракитово публикува нова обществна поръчка за допълнителни строително-ремонтни дейности по проекта. Причината са открити сериозни несъответствия на заложените материали и общите довършителни дейности, нужни за цялостно завършване и въвеждане в експлоатация на обектите. По процедурата “договаряне с покана” общината отправи покана за участие в новата поръчка към досегашния изпълнител “Проинвест строй”.
Сумата на поръчката не е конкретизирана в обявлението, но е записано, че общата стойност на довършителните строително-монтажни работи не е повече от 50% от стойността на основната поръчка.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води