Велинград - online - “Темпо” става на 17 години 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Темпо” става на 17 години
Публикувано 2011-03-21 23:04:02 от темпо

Преди 17 години, на 25 март 1994 г. - ден Благовещение (Благовец), излезе първият брой на вестник “Велинградски Темпо новини”. Днес читатателят държи в ръцете си нашия 885-ти брой. Много се радваме за тези 885 “задочни” срещи и сме горди, че навършихме 17 години.

Това не е само наше постижение, а резултат от труда и отношението на много хора, които чувстваме като наши приятели: екипа на печатница “Делта Хай принт” - Пловдив; продавачите на вестници във Велинград, Ракитово и Сърница; рекламодателите, чиято помощ е неоценима и в криза, и във възход; сайта velingrad.com, който е връзката ни и с читатели от други краища на света. Благодарим от сърце на всички тях и се надяваме общата ни работа да продължи.
Най-голямото богатство на вестник “Темпо” са нашите верни читатели. За тяхното тяхното доверие, съдействие и критики можем да благодарим като си вършим работата - да предлагаме вярна и точна информация без манипулация, да отразяваме различни мнения и гледни точки, “Темпо” да бъде вестникът на нашия град.
Отбелязваме всяка от годишнините си по различен начин. Този път решихме да бъде в стил “ретро” - да се върнем към годината, от която отброяваме 17. Отворихме архива на вестника и много лесно намерихме снимките от 1994 г. - те са единствените черно-бели. Подбрахме няколко от фотосите, които сме публикували в първите броеве на “Темпо”. Разгледайте ги и ясно ще видите как се е развивал и, уви, как не се развивал Велинград през изминалите 17 години. Някои от тези снимки създават усещането, че тук времето е спряло - никаква промяна или такава с отрицателен знак. Други показват как градът се променя в положителна посока.
Правим тази ретро-разходка с мисълта, че е крайно време Велинград да промени темпото, с което се развива. Темпото на XXI век е различно, но това е нашето време и ако не следваме ритъма му, трябва да се сърдим на себе си, че изоставаме. Много ни се иска да съобщаваме добри новини за неща, които реално правят живота ни по-добър тук и сега. Велинградчани също искат това - не след още 17 години, а с днешна дата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола