Велинград - online - 15 години с новините на Телекабел 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

15 години с новините на Телекабел
Публикувано 2011-03-29 09:02:19 от темпо

На 22 март новините на телевизия Телекабел станаха на 15 години. По този повод екипът на медията покани хората, които се грижат за медийния облик на известните личности и говорители на основните институции в Пазарджик, да застанат от другата страна. Така в ролята на репортери, специално за рождения ден на Новините, влязоха Мария Ловчинова, Татяна Стоянова, Маринела Георгиева, Цветелина Арапова и Надежда Джиева и един кавалер - Мирослав Стоянов.

Първата новинарска емисия стартира точно в 19 часа на 22 март преди 15 години. През годините в новинарския екип са преминали много журналисти, някои от които вече се изявяват в национални медии. Днес в медията работят утвърдени репортери, оператори, монтажисти и ефирни оператори, които имат задачата професионално да представят най- актуалните новини.
15- години по-късно зрителите на Телекабел има възможност да се информират ежедневно от 7 новинарски емисии, с изключителна регионална насоченост. Проблемите и събитията от региона са обект и на няколко други информационни предавания, като най-популярни сред тях са “Час пик”, “Репортер”, “На фокус”, както и спортните предавания. Телекабел е един от малкото кабелни оператари в страната, които разполагат със собствен телевизионен канал - създен с цел да предоставя онази информация за жителите на областта, която те няма да намерят в нито една друга телевизия.
Днес, за своите 15 години на пазара на телекомуникационните услуги, медията вече е с 24 часова програма.
По своята филмова програма Телекабел не отстъпва на големите телевизии, а на екрана наред със световноизвестните музиканти и певци свое запазено място имат съставите и талантите от Пазарджик и областта.
В навечерието на своя юбилей - само преди месец медията промени и своето фирмено лого. На официална церемония в реално време, пред погледите на всички гости, в ефир бе пусната новата запазена марка на телевизията.
И това не е всичко. Много скоро телевизионната програма Телекабел ще представи своят нов информационен сайт, който ще бъде наситен с много информация и видео. Така телевизия Телекабел чрез интернет ще стане достъпна до всеки свой почитател, независимо къде се намира той. Нови предавания, нова визия и все по-интересна тематика - това са идеи, които много скоро ще станат факт, обещават от ръководстовото на Телекабел по повод 15-тия рожден ден на Новините.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай