Велинград - online - Съветниците си отмениха решението за алеята зад “Камъшита” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Съветниците си отмениха решението за алеята зад “Камъшита”
Публикувано 2011-03-29 09:15:01 от темпо

Кметът Иван Лебанов и областният управител Дончо Баксанов върнаха за преразглеждане решението, с което Общинският съвет включи алея зад “Камъшита” към имота на собственика Асен Радойчев. Срещу приетото с 26 гласа “за” решение жалби подадоха и съседите Георги Бучков и Маргарита Савова, защото се затварят входовете на две къщи, магазин и прозорци.

В залата се чуха противоположните позиции на съседите. Г-н Радойчев заяви, че въпросната алея е имотна граница и той е готов да се подпише пред нотариус, че никога няма да затваря входовете към къщите на съседите. Г-н Бучков подчерта, че входът на къщата му е на това място от 74 години, а под пътеката минават водопровод и канализация. “Камъшита” е взет незаконно, алеята не е тяхна и сега ламтят за по-голям парцел, за да строят 4-етажна сграда, но ние няма да мълчим и търпим, казаха съседите. Главният архитект Тодор Енев направи опит да успокои страстите и призова съседите към разбирателство.
При гласуването се стигна до патова ситуация. За отмяна на решението бяха 14 съветници, а петима се въздържаха и така отмяната не бе приета. С 14 “за”, 4 “против” и 1 “въздържал се” обаче не бе приет и вариантът за потвърждаване на решението.
Председателят Мустафа Джамбаз заяви, че ако е бил отишъл на място, на предишното заседание нямало да гласува за това решение. Той настоя групата на “Зелена България” и В. Еличин от ВМРО да променят вота си “въздържал се” и обяви прегласуване. С 18 гласа “за” и 1 “въздържал се” оспореното решение бе отменено.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола