Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.03.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.03.11
Публикувано 2011-03-29 09:22:49 от темпо

РАЗУЗНАВАЧИ Областната дирекция на МВР - Пазарджик обяви две вакантни места в Районното полицейско управление - Велинград. Щатните бройки са за разузнавачи VI-V степен, а кандидатите могат да подават документи до 11 април 2011 г.


СЕСИЯ Редовната сесия на велинградския Общински съвет е насрочена за 31 март. Дневният ред е от 33 точки, а сред по-интересните теми, по които ще се произнесат съветниците, е гледат предложение за изграждане на плувен басейн в ОУ “Неофит Рилски” в кв. Чепино.

ПОМОЩИ От “Социално подпомагане” обявиха, че през февруари 1056 човека от община Велинград и 131 от община Ракитово са получили социални помощи, след като са положили по 14 дни общественополезен труд. 28 човека от Велинград и 11 от Ракитово са отказали да изпълнят законовото изискване за 14 дни работа и ще бъдат лишени от социални помощи за 2 месеца.

ЧАСТИЧНО Община Велинград отново не успя да намери изпълнител на цялата обществена поръчка за доставка на строителни материали. Единственият кандидат, който е допуснат до участие в процедурата, не е подал оферти за всички обособени позиции. Поръчката е частично прекратена, общината ще продължи да търси доставчик на бетонови и варови разтвори, мраморни плочи и дървен материал.

ИСК “Булмия 21” ООД от Лом заведе съдебен иск срещу Община Велинград в Окръжен съд - Пазарджик. Фирмата иска да получи дължимите й 1 511 610 лева - остатък от сумата по обществената поръчка за ремонт на главния водопровод през 2007 г.

КАРНАВАЛ Учениците от ОУ “Христо Ботев” - Велинград посрещнаха празника Благовец (Благовещение) с карнавал под наслов “Пролет е!”, посветен на седмицата на детската книга. А на 28 март първокласниците от училището направиха своя празник на буквите в Историческия музей.

ЦИГАРИ 138 кутии цигари без бандерол бяха открити при проверка в хранителен магазин в Грашево с управител К. С., 38 години. Цигарите са иззети, а по случая се води полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола