Велинград - online - Златна серия на Вангелина Драганова 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Златна серия на Вангелина Драганова
Публикувано 2011-04-04 21:52:39 от темпо

От 25 до 27 март на басейна на Спортната палата в София се проведе Държавното лично отборно първенство по плуване на 25 метров басейн за юноши и девойки старша възраст - 15 и 16-годишни и младежи до 17 и 18 години. Състезаваха се 317 плувци от 29 клуба от цялата страна.

Плувен клуб “Белмекен” участва с 9 плувци. Отново отлично се представи Вангелина Драганова, която спечели златните медали на 50 и 200 м бруст и бронзов медал на 100 м свободен стил. Запрян Топузов се класира 5-ти на 50 м св. стил и 6-ти на 50 м.бътерфлай, Росен Кривулев е 8-ми на 400 м съчетано, а Димитър Ролев е 10-ти на 50 м св. стил, но постижението му е трето при 15 - годишните. Теодора Ганева се класира 6-та на 100 м съчетано, Теодора Папазова е 5-та на 100 м. бруст, Анна Гаргова се класира 8-ма на 50 м св. стил. Двете щафети на момичетата се класираха на 4-то място, а в отборното класиране те са пети.
Плувен клуб “Чепинец” участва с отбор юноши и девойки. Всички състезатели са родени през 1996 г. и са с година по-малки от основните си съперници. Въпреки това всички реализираха най-добрите си лични постижения и в повече от дисциплините са първи от възрастта си.
Ангел Станчев е с бронзов медал на 50 м бруст, 4-ти на 100 м бруст и 5-ти на 200 м бруст - с най-добри постижения сред 15-годишните. Христо Бозаджиев участва в 4 дисциплини. На 100 м бруст и 100 м съчетано е 5-ти, на 50 м бруст е 6-ти с второ време за възрастта си. Стефани Семерджиева е десета на 50 и 100 м бруст. Димитър Грозев и Стоян Димитров са сред първите 16 за възрастта си с лични рекорди. В щафетните плувания юношите са на 9-то място от 16 отбора.
От 1 до 3 април на същия басейн в София се проведе Държавното лично-отборно първенство по плуване на 25 м. басейн за мъже и жени. Участваха 228 плувци от 26 плувни клуба. От ПК “Белмекен” Велинград взеха участие Вангелина Драганова и Николай Сейменов. Николай Сейменов, който за пръв път е в групата на мъжете, се представи отлично, като при голяма конкуренция се класира седми на 50 и 100 м. св. стил с много силни времена и само за стотни не можа да влезе във финалите.
Блестящо бе представянето и на Вангелина Драганова. Възпитаничката на Йорданка Пенина спечели шампионската титла при жените на 100 и 200 метра бруст и сребро на 50 м. бруст с отлични постижения. Сега на Ваня предстоят участия с националния отбор на 16 и 17 април в състезанието Мултинешънъл къп в Керкера, Гърция, а между 30 април и 1 май състезателката ще участва в Балканиадата по плуване за юноши и девойки в Баня Лука, Босна и Херцеговина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай