Велинград - online - 50 000 лева за спортните клубове 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

50 000 лева за спортните клубове
Публикувано 2011-04-04 21:53:25 от темпо

На работна среща на 28 март Общинска администрация и спортните клубове разпределиха субсидията за тази година. Общата сума за клубовете е 50 000 лева и е крайно недостатъчна. Най-сериозно недоволство изрази Тодор Гълев от СК “Атлас”, който напусна срещата, след като заяви, че клубът е ощетен и постиженията на състезателите не са оценени подобаващо. От ОА уточниха, че не са получили пълен доклад за всички състезания и успехи на СК “Атлас”. Останалите клубове взеха решение да не се конфротират за и без това малкото пари.

Още на предишната среща бе прието, че 34% от цялата сума или 17 000 лева ще бъдат за Футболен клуб “Чепинец”. Съобразно постиженията двата плувни клуба “Чепинец” и “Белмекен”, клуб по спортни танци “Импулс” и клуб “Бойни изкуства” ще получат от общината по 5000 лева. По 3000 лева получават ски клуб “Чепинец”, “Атлас” и “Мотоспорт”, а по 500 лева клуб “Карате-Беев” и баскетболният клуб “Чепинец”.
Представителите на клубовете настояха поне да вземат съответните суми накуп, тъй като за едни активният сезон вече приключва, а на други парите са нужни при подготовката за състезанията. Зам.-кметът с ресор спорт Исмет Бабучи обясни, че това не може да стане, а както и досега за всяко участие клубовете ще трябва да представят финансова сметка с молба да кмета и да очакват финансиране.
Не стана ясно дали и кога общината ще изплати на клубовете неполучените за 2010 г. пари. Докато Футболен клуб “Чепинец” е получил субсидията си от общината на 100 процента, повечето клубове продължават да чакат разплащане на сумите от миналата година.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай