Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.04.11
Публикувано 2011-04-04 22:46:30 от темпо

ГОРИВА И велинградски шофьори се организираха, за да изразят протеста си срещу високите цени на горивата. Миналата неделя колона автомобили с табели “ПРОТЕСТ” спряха за кратко движението до бензиностанцията на “Лукойл” и въпреки създаденото неудобство, получиха подкрепата на пътуващите граждани.


ИЗЛОЖБА ДЛС “Чепино” бе едно от трите държавни ловни стопанства, които участваха със свои щандове в международната изложба “Природа, лов, риболов” в Пловдив. Изложбата се проведе в навечерието на Седмицата на гората, а стопанствата показаха дрехи за лов, ножове, сувенири, декоративен посадъчен материал и др.

ШЕФ Община Ракитово обяви открит конкурс за управител на общинската фирма “ВКТВ”. Кандидатите трябва да са магистри с минимум 10 години опит на ръководна длъжност и да познават добре европейските проекти и програми. Срокът, за който ще бъде назначен управителят, е 3 години и за този период той тръбва да представи бизнес-програма. Документите се подават до 18 април 2011 г., а конкурсът ще се проведе под формата на интервю.

ПЕНСИОНЕРИ Представители на петте клуба на пенсионерите във Велинград ще се срещнат на 5 април, за да обсъдят проблемите на хората от третата възраст. Срещата в голямата зала на общината се организира от съвета на Съюза на пенсионерите 2004 с председател Мария Къдреева.

СВЕТА ПЕТКА За първи път кметство Света Петка се включи в свотовната инициатива Часът на Земята. Каузата за опазване на природата бе подкрепена с кратко спиране на общественото осветление в селото вечерта на 26 март, съобщи кметът М. Мандраджиев.

ОГРАДА Община Велинград подменя оградата на гробищния парк в каменица с нова метална. Ще бъдат поставени и нови врати на входа, а за почистването на гробището и района около него се грижат групи от временната заетост.

МЕМОРАНДУМ Община Велинград подписа меморандум с ученическата туристическа агенция “In Tour BG”, създадена по програмата “Джуниър Ачийвмънт” в Соу “В. Левски”. Общината и агенцията ще си сътрудничат, за да популяризират еко-туризма в Родопите. Подобен меморандум ученическата фирма подписа и с община Ракитово.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай