Велинград - online - С какво помогнахме за Деня на Земята 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С какво помогнахме за Деня на Земята
Публикувано 2011-04-11 21:46:19 от темпо

През последните години станаха актуални инициативи за почистване на страната. Това означава всеки да се включи активно в акции за почистване пред дома, където живее, сред природата, около близките реки и водни басейни. Когато чуем, че ще се провежда такова мероприятие, разбираемо си задаваме въпроса: Можем ли да изчистим България само за ден?

Живеем на прекрасна планета, но я унищожаваме всеки ден. Често изхвърляме отпадъци навсякъде, като безгрижно се оправдаваме, че държавата или определена фирма е длъжна да се погрижи за това. Но така нашата планета бавно се превръща в едно голямо сметище.
Ние, учениците от VI “б” клас в СОУ “Св. св. Кирил и Методий” във Велинград, не искаме да живеем в сметище. Искаме всяко кътче от родината да бъде красиво, зелено и чисто. По тази причина у нас се роди идеята да почистим част от двора на нашето училище. Подкрепиха ни г-жа Атанаска Мечева, г-жа Елена Василева и класната ни ръководителка г-жа Венета Цанова.
В края на учебните часове в Деня на Земята всички се включихме в почистването на двора. Всеки събираше разхвърляните отпадъци и даваше идеи как да запазим природата по-чиста. Накраят дворът изглеждаше по-различно и ние също се чувствахме по-различно, значимо, отговорно. Станахме част от тази важна задача - да намалим вредното влияние на човека върху природата.
Подкрепяме призива на инициативата за Деня на Земята. Промяната може да започне от един човек, но всички заедно да променим света. Включете се и вие, приятели!
Венцислава Бормалийска, VI клас, СОУ “Св.св. Кирил и Методий”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола