Велинград - online - “Българско сияние” спечели награда за най-оригинална Spa терапия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Българско сияние” спечели награда за най-оригинална Spa терапия
Публикувано 2011-04-11 22:02:51 от темпо

На 3 април в инфоцентър “София”, в рамките на Арена на красотата, се проведе Третият конкурс “Spa масаж 2011”.
Spa столицата на Балканите - Велинград беше представена от трима от най-добрите си терапевти: Димка Милушева участва с церемонията “Българско сияние”, Александър Бояджиев представи “Диамантено удоволствие”, а Георги Леков - “Кристална приказка”.
И тримата специалисти показаха прекрасна техника, съвършено владеене на различни масажни похвати, чудесна аранжировка на работните места, позитивно излъчване, с което спечелиха овациите на публиката, пресата и по-голямата част от журито.
Специалната награда за най-оригинална терапия спечели Димка Милушева с “Българско сияние” - най-атрактивната терапия от менюто на Spa център “Двореца”. Древната холистична церемония от шатрите на прабългарските ханове и царе е изпълнена с уникални български продукти с млечна закваска и млечни протеини и точно използването на родното кисело мляко отличи тази терапия сред многото представени. Брилянтната техника на Димка Милушева впечатли не само знаещите и можещите, а и цялата публика.
“Диамантено удоволствие”, представено от Александър Бояджиев, е иновативна терапия за тяло с прелюдия от хайверен пилинг, последвана от ритуален масаж и за финален блясък луксозен хайверен крем и микросфери от черен диамант и злато. Александър Бояджиев не “работи”, а “танцува” около масажната кушетка, твори масажа и става единно цяло с клиента.
Георги Леков “разказа” “Кристална приказка” - трифазна тонизираща терапия с комбинация от регенериращ скраб с родохрозит, хидратиращ мус крем с малахит и лифтинг елексир с екстракт от хематит. Терапевтът е от последните попълнения на Spa център “Двореца” и бързо доказа, че центърът е не само школа, но вече и институция, която създава знаещи, можещи и технически грамотни кадри.
Моделите бяха мажоретки от Представителния духов оркестър “Димитър Мечев”. Те внесоха свежест и младост и допринесоха за отличното представяне на велинградските терапевти. И тримата получиха грамоти и предметни награди.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води