Велинград - online - Филмът на Джон Лоутън ще покаже Велинград във Велико Търново 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Филмът на Джон Лоутън ще покаже Велинград във Велико Търново
Публикувано 2011-04-11 22:16:01 от темпо

Старата българска столица Велико Търново за осма поредна година ще бъде домакин на международното туристическо изложение “Културен туризъм”. То ще се проведе от 13 до 16 април и в богатата му програма свое място ще има и община Велинград.

Нашият щанд е организиран със съвместното участие на общината, Историческия музей и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите. Тъй като изложението е в навечерието на Великден, акцентът ще падне върху представянето на самобитната традиция за писане на яйца в Чепинския край. Разкривайки потенциала на нашия регион за развитие на разнообразен културен туризъм, музеят ще покаже и единствената по рода си в България изложба за Николай Гяуров.
За първи път тази година община Велинград ще вземе участие и в една от най-интересните съпътстващи прояви по време на изложението - Седмия фестивал за филмови и телевизионни продукции на туристическа тематика “На източния бряг на Европа“. Мисията на фестивала е да насърчава създаването на такава рекламна продукция, която да бъде и в унисон с нуждите на туристическия бизнес. Велинград ще участва с филма “Джон Лоутън представя Община Велинград“. Той бе заснет през лятото на 2010 г., когато солистът на “Юрая Хийп” прекара една творческа седмица, посещавайки най-интересните места във и около Велинград. Филмът бе направен по проект на телевизия “СКАТ” и според общото мнение на неговите зрители Джон Лоутън представя нашия край по един чудесен и непосредствен начин.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води