Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.04.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.04.11
Публикувано 2011-04-11 22:37:15 от темпо

БАНИ Кметът Иван Лебанов със заповед назначи комисия, която ще извърши приемането от общината на Чепино и Кална баня. Определените дати са 20 април за Чепино баня и 21 април за Кална баня. Ако концесионерите не се явят, ще се пристъпи към принудително изземване на обектите, съобщи общинският пресцентър.


ДИРЕКТОР Дирекция “Социално подпомагане” - Велинград има нов ръководител. На конкурса, обявен от Агенцията по социално подпомагане”, се явиха три кандидатки и бе спечелен от Павлина Масларова. Новата директорка на “Социално подпомагане” идва на поста от банковия сектор.

БЕЗРАБОТИЦА Велинград и Ракитово влизат в списъка на общините, в които безработицата е равна или по-висока от средната за страната по данни за 2010 г. Списъкът бе обнародван в Държавен вестник с подписа на министъра на икономиката Трайчо Трайков. В него са изброени общо 186 български общини.

ПОКАНА Директорката на Дневния център за възрастни хора с увреждания Ели Янева-Зисова получи покана за участие в официалната церемония по връчване на приза “Мениджър на социални услуги 2010”. Церемонията ще протече под формата на благотворителен бал в помощ на домове за социални услуги и ще се проведе на 14 април в столицата.

ТЕАТЪР На 14 април в 18.30 часа завесата на театралният салон в читалище “Отец Паисий” ще се вдигне, за да видим пиесата “Пуканки” на Бен Елтън. На велинградска сцена ще гостува Драматичният театър “Константин Величков” - Пазарджик.

ЯЙЦА Две седмици преди Великден традицията на велинградските писани яйца ще бъдат показана в музея в Казанлък, на базар в София и на международната борса “Културен туризъм” във Велико Търново. Във Велинград най-очакваното събитие е ежегодният конкурс за традиционно писано яйце между учениците от общината. Красивото и емоционално състезание ще се състои на 15 април в Общинския детски комплекс.

ЦЕПИНА В неделя, 10 април, Ротари клубовете “Велинград” и “Пазарджик” посетиха крепостта “Цепина”. Част от ротарианците изминаха пеша разстоянието от Дорково до Цепина, където се запознаха с историята на крепостта.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води