Велинград - online - 46 клуба и 131 двойки на Десетия юбилеен турнир на “Импулс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

46 клуба и 131 двойки на Десетия юбилеен турнир на “Импулс”
Публикувано 2011-04-19 08:33:20 от темпо

46 клуба от цяла България взеха участие в юбилейния Десети турнир по спортни танци за “Купа Пазарджик 2011”, организиран от КСТ “Импулс”. На 16 април в спортната зала в областния център танцуваха 131 двойки, като клубът-домакин се представи с 23. Цифрите потвърдиха, че турнирът, чието начало сложи настоящият председател на БФСТ и президент на “Импулс” Петър Милчев, се утвърди като най-голямото състезание по спортни танци от такъв род в България.

Състезанието бе организирано съвместно с БФСТ и Община Пазарджик под патронажа на кмета Тодор Попов, който официално откри финалите на турнира. Приходите от входните такси за състезанието отново бяха предназначени за благотворителни цели - в полза на детска градина в областния град.
Специален гост бе “мюзикайдълът” Тома, който поздрави съгражданите си и цялата многобройна публика и състезатели. Рок-парчетата на Тома, придружаван от партньорката си във “Великолепната шесторка” Албена Михова, изкараха на сцената танцьорите рок-фенове и те показаха, че се справят чудесно не само с танцуването, а и с пеенето.
Сутринта в събота състезанието започна с открит турнир за “Купа Пазарджик”. Двойките на “Импулс” спечелиха общо 10 медала: златен медал за Радостин Попов - Деница Радева в 11Е, бронз за Кристиян Фингаров - Екатерина Божкова в 113Е, сребро за Борислав Даскалов - Диана Енчева в 11D, бронз за Кирил Забурдяев - Мартина Холянова в 13D, злато за Никола Вардев - Венцислава Бормалийска и бронз за Веселин Дончев - Галина Зеленогорова в 13C, злато за Александър Георгиев - Елена Баева в 15С, бронз за Иван Райков - Николета Петрова в 18В+В латина, злато за Теодор Златарев - Иванка Георгиева и бронз за Иван Райков - Николета Петрова в 18В+В стандарт.
Огромната конкуренция бе в старта за “Купа България” в съботния следобед. 8 двойки на “Импулс” спечелиха медали в най-престижния турнир. Истински триумф за клуба бе състезанието по стандартни танци при младежите. На почетната стълбичка се наредиха златните медалисти Христо Гръчки - Весела Димова, следвани от Теодор Златарев - Иванка Георгиева и Антон Христов - Шанай Манафова. На четвърто и пето място се наредиха също двойките на “Импулс” Петко Спасов - Велислава Ангелова и Коста Каракашян - Мария Глиндеман.
Във финала на латина при младежите отново две двойки на домакините заеха челните места: злато за Кристиян Йорданов - Вероника Гаджева и сребро за Георги Ганев - Христина Иванова.
При юношите Иван Караджов - Мона Виделова спечелиха бронзовите медали във финалите и на стандарт, и на латина. А при младежи над 19 години Васил Йовчев - Симона Йовчева завоюваха сребро в стандартните танци.
На следващия ден, 17 април, “керванът” на танцьорите се отправи към Благоевград за първия турнир по спортни танци за купата на област Благоевград. За успехите там - в следващия брой.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай