Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.04.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.04.11
Публикувано 2011-04-19 09:41:17 от темпо

В очакване на Великден децата в ЦДГ “Радост” посрещнаха най-хубавите пролетни празници Лазаровден и Цветница.


БЯЛАТА ВОДА На 11 април Софийският университет “Св. Климент Охридски” обяви процедура за отдаване под наем на учебната си база в местността Бялата вода над Велинград. Базата се ползва за спортно-туристическа дейност и се отдава под наем за срок от 5 години при начална месечна цена 150 лева. Търгът ще се проведе на 18 май 2011 г. в София.

СЪД С окончателно определение от 6 април 2011 г. Върховният административен съд спря заповед на кмета на Община Велинград Иван Лебанов, с която бе постановено изземване на общински недвижим имот, ползван от “ДКЦ-1 Велинград” в приземния етаж на бившата поликлиника. Според съда при изпълнение на кметската заповед има опасност да настъпят значителни вреди, тъй като имотът се ползва от здравно заведение и за нуждите на пациентите му.

ПОЧИСТВАНЕ Двудневната акция “Да почистим Община Ракитово” трябваше да стартира на 14 април, но изненадващият пролетен сняг я отложи с един ден. На 15 април начело с кметицата Емилия Еленкова бяха почистени входът на Ракитово, вилната зона, градинките, Бърдо, Паркът и около Часовниковата кула. Общината подсигури ръкавици, метли, лопати и чували, а най-активно се включиха момчетата от Възпитателното училище интернат “Ангел Узунов”.

ИЗЛОЖБА Девета поред изложба-базар на писани великденски яйца организира библиотеката при читалище “Отец Паисий” във Велинград. Тя ще бъде открита сутринта на 19 април във фоайето на читалището и ще покаже яйца, писани по традиционния за Чепинския край канон.

ЕКСКУРЗОВОДИ Кметът на Община Ракитово Емилия Еленкова проведе работна среща с екскурзоводите, които работят по проекта “Осигуряване на качествено туристическо обслужване на териотрията на Община Ракитово”. Обсъдени са възможностите за алтернативен туризъм, дейностите по проекта за туристически атракции и нови анимационни програми за гостите на Ракитово.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола