Велинград - online - До 2012 автогарата ще е автогара 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

До 2012 автогарата ще е автогара
Публикувано 2011-04-25 22:54:00 от темпо

“До края на 2011 година на мястото на велинградската автогара няма да бъде изграден друг обект. Ако това се случи на по-късен етап, Община Велинград предварително ще бъде уведомена за намеренията ни” - по информация на общинския пресцентър това е казал Красимир Беев по името на фирмата “Чепино автотранспорт” на среща с кмета Иван Лебанов. Тъй като срещата на 18 април бе закрита за медиите, липсва повече информация по темата. В същото време в града се спрягат различни версии дали и какво ще се гради на мястото на единствената в момента автогара и дали тя няма да последва съдбата на пазарджишката, наета от голяма верига магазини.

Повод за срещата между кмета Иван Лебанов и обществения превозвач “Чепино автотранспорт” са зачестили жалби на жители на общината, най-вече заради резкия скок на цените от част от направленията. Според изпратеното до медиите прессъобщение разговорът е преминал в “коректен тон и взаимно желание за сътрудничество”. Кметът е настоял фирмата да изпълнява задълженията си по договора, едно от които е да информира общината за промени в цените на автобусните билети.
Междувременно от “Чепино автотранспорт” намалиха цената на автобусния билет до Сърница, който преди седмица повишиха на 12 лева. Във връзка със статията в предишния брой на “Темпо” от фирмата съобщиха, че сами официално са преустановили превозите по линията Велинград - Ракитово с две писма до Община Ракитово. Колкото до договора с Община Велинград, ако общината поиска прекратяване, от “Чепино автотранспорт” ще претендират за пропуснати ползи в размер 294 000 лева на месец. Като собственик на единствената във Велинград автогара те сезирали министъра на транспорта и ИААА за нарушения от страна на “Елина 3.1”, тъй като част от нейните автобуси не спирали на автогарата и не заплащали автогарово обслужване.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води