Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.04.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.04.11
Публикувано 2011-04-25 23:08:39 от темпо

ИНТЕРЕС Френската фотографка Рожен Льобуш и американският майстор на резбовани яйца Брайън Бейти цяла седмица откриваха тайните на нашите писани яйца.


БОРСА Бюро по труда - Велинград ще бъде домакин на Трудова борса, организирана от Агенцията по заетостта. Борсата ще започне в 13 часа на 28 април 2011 г., като търсещите работа и работодателите ще имат възможността да получат повече информация за пазара на труда в момента. Всички услуги, които предлага трудовата борса, са безплатни.

БАНИ Административен съд - Пазарджик остави без разглеждане жалбите на СД “Братя Бееви” и “Мавекс” срещу заповедта, с която кметът Иван Лебанов нареди да се извърши предаване и приемане на Кална и Чепино баня. В същото време в съда са образувани дела между общината и бившите концесионери на баните. Делата ще се гледат от две съдебни инстанции и това ще забави отварянето на баните.

ДЪЛГ С обществено обсъждане на 21 април Община Ракитово започна процедурата за поемане на дългосрочен кредит. Кредитът е във връзка със спечелените проекти за мерки за енергийна ефективност в общински учебни заведения и по проекта за палеонтологичното находище в Дорково. Крайното решение ще гласуват общинските съветници.

ЧИТАЛИЩЕ Читалище “Отец Паисий” получи 13 компютри и друга офис-техника, с които ще бъде оборудван център по програмата “Глобални библиотеки”. В момента отдел “Изкуство” на библиотеката се ремонтира, за да започне да работи като информационен център, чието официално откриване предстои.

ИЗЛОЖБА Помощното училище “Драган Манчов” подреди великденска изложба в голямото фоайе на Община Велинград. Учениците представят картини с пролетни сюжети и различни украси за празниците.

КНИГИ По повод 21 април - световен ден на книгата ОУ “Христо Ботев” организира парад-шествие от училището до читалище “Васил Левски” в кв. Каменица. В залата на читалището децата разказаха за свои любими герои и книги.

ТЕАТЪР Ямболският Драматичен театър “Невена Коканова” отгново ще гостува на велинградска сцена. На 28 април от 19 часа в салона на читалище “Васил Левски” в кв. Каменица ще се играе пиесата на американския драматург Нийл Саймън “Добрият доктор”. Цените на билетите са 5, 6 и 8 лева.

КУРБАН На 29 април, Светъл петък, по традиция ще бъде раздаден курбан пред параклиса “Свети Живоприемен източник” до Лятното кино във Велинград. На този ден се чества храмовият празник на параклиса.

От редакцията: Във връзка с почивните дни за Великденските празници този брой на вестника е приключен редакционно на 22 април 2011 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола