Велинград - online - Слава Севрюкова и чудесата около нас 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Слава Севрюкова и чудесата около нас
Публикувано 2011-05-03 08:40:15 от темпо

На 28 април залата на галерията се изпълни с почитатели на езотеричната литература. Поводът бе срещата с Христо Нанев -автор на книгите за българския феномен Слава Севрюкова, между които “Прераждания и еволюция”, “Енергийна свръхсетивност”, “Прозрения”, “Свръхфеномена Слава Севрюкова”, “Прорицания”.

Слава Севрюкова е жената със завършено четвърто отделение, на която Московският и Американският институт по психотроника присъждат титлата професор. И с право, щом окото й може да види и опише атома, който според нея има овална форма като вселената.
Авторът Христо Нанев в срещата с журналисти каза за себе си, че езотеричното и паранормалното е съдба, която е осъзнал и приел; че е имал четири срещи с НЛО; че е популяризирал полтъргайста Кики и призна: “Не вярвах, но се уверих, че чудесата са около нас, но човек трябва да е готов за това”.
Написал е 10 книги, от които 9 са езотерични. През последните 3 години от живота на Слава Севрюкова е бил до нея, но са му трябвали 20 години, за да събере и материали от родственици и познати и да напише 5 книги.
Тя е: “Зеница във вечността. Пророчица и учен. Тя беше самата доброта, която казваше, че няма право да влиза в човешката мисъл, защото това е свещенно място.”
Срещата с Христо Нанев започна с прожектирането за първи път на филма, посветен на Слава Севрюкова и разказващ за нейната работа с учени от БАН, Москва и САЩ в областта на ядрената физика и с руски космонавти, тъй като преди изстрелването на руски ракети в Космоса тя е била използвана, за да даде информация дали няма повреди в тях. Давала е давала неизвестни формули на атома, като по този начин те се превръщат в зададена работа за дълго време на учените. Освен това е помагала по телефона при правенето на тежка операция. Според Мария Мандаджиева от БАН Слава Севрюкова е притежавала ниво АЛФА - нивото, към което се стремят всичики йоги.
На Слава Севрюкова принадлежат думите: “Аз не предсказвам, аз виждам” и предупреждава според думите, казани пред доц. Александър Рождественски: “Наблюдавайте внимателно Близкия изток. Глобалните конфликти ще започнат от арабския свят” и още: “Щом влезем в Европа, тя ще тръгне на зле”.
Пред доц. Лилия Методиева от СУ “Климент Охридски” тя е казала за края на света: “Апокалипсис ще има, но той ще е на чувства, на характери, ще има развитие към по-добро, а не край на човешкия род”.
В продължение на 30 години до нея е бил доц. Иво Лозенски, който смята, че още не е дошло времето да напише книга за Слава Севрюкова, която си е отишла от този свят преди 20 години. На тази годишнина Христо Нанев посвети срещата си с велинградчани и се изненада, че Момчил Попов я е познавал още от далечната 1975 г., а Бранко Манушев я е посрещал в дома си в Драгиново. Настоящата среща показа, че и днес много хора във Велинград уважават и се прекланят пред феномена Слава Севрюкова.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води