Велинград - online - Евелина Гелина спечели конкурса на “Триумф” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Евелина Гелина спечели конкурса на “Триумф”
Публикувано 2011-05-03 09:08:26 от темпо

Евелина Гелина от Ракитово спечели националния финал на световния дизайнерски конкурс за най-вдъхновяващо бельо, организиран от “Триумф” по случай 125-годишнината от създаването на известната в цял свят марка. Младата дизайнерка е студентка втори курс в Националната художествена академия в София и завоюва първото място в конкуренция с още 20 финалисти от цяла България.

Журито, оглавявано от Дора Блек-Хемплер, управител на “Триумф Интернешънъл София”, предпочете създадения от Евелина Гелина модел “Многолик индивидуализъм”. Водена от идеята, че жената е изящна като цветята, Евелина Гелина е изработила своя модел за 3 седмици, бродирайки стотици сатенени цветя.
На 6 юли 2011 г. в Берлин нашата дизайнерка ще участва в световния финал на конкурса в Берлин заедно със студенти от 37 държави. Там се очаква с моделите-финалисти да дефилират световно известни манекенки.
Евелина е дъщеря на краеведа и журналист от Ракитово Петър Гелин и е наследила таланта да рисува от майка си Венета. Любов към рисуването й е вдъхнала и ракитовската учителка по изобразително изкуство Мария Георгиева. Завършва гимназия в София и с много труд и усилия продължава образованието си в Художествената академия. С победата в конкурса на “Триумф” Евелина Гелина не само записа своя първи голям триумф на модната сцена, а сама си проправи пътя към върха, който й пожелаваме да следва винаги.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола