Велинград - online - ПГД “Иван Вазов” завоюва злато за дърворезба и стилни мебели 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ПГД “Иван Вазов” завоюва злато за дърворезба и стилни мебели
Публикувано 2011-05-03 09:09:53 от темпо

С богата колекция от медали - и то само златни (!) от Варна се завърнаха възпитаниците на велинградската Професионална гимназия по дървообработване “Иван Вазов”. Заедно с още 9 професионални гимназии от цяла България нашата участва в тазгодишната Панорама на професионалното образование.

Дванадесетокласниците Мустафа Бельов и Тома Дивов и единадесетокласникът Петър Чукаринов завоюваха златен медал в категорията “Дърворезба” и златен медал за отборно представяне в категорията “Стилни мебели”. Те участваха в състезанието под ръководството на директора на училището инж. Росица Рускова и преподавателя по дърворезба Альоша Кадьов.
Най-голямата награда за тримата златни медалисти бе приемането им като студенти през учебната 2011/2012 год. във Варненския технически университет - новината обяви официално лично ректорът на висшето учебно заведение, който очаква възпитаниците на ПГД “Иван Вазов” след успешното им дипломиране.
Освен купата и златните медали учениците получиха и материални награди, грамоти и поздравления от зам.-министъра на МОМН Милена Дамянова, началника на РИО - Пазарджик Йордан Чалъков, главния експерт ОСО към РИО - Пазарджик Валя Кайтазова и директори на професионални училища от цяла България. Бяха поздравени и от Браншовата камара на мебелната и дървообработващата промишленост.
Според ръководството на гимназията тези награди от национален форум са поредното доказателство, че традициите в мебелната и дървообработваща промишленост във Велинград трябва да бъдат съхранени и че това може да стане в именно в училище като Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола