Велинград - online - Великденски дар за пожарникарите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Великденски дар за пожарникарите
Публикувано 2011-05-03 09:24:32 от темпо

След като вечерта на Великден се черкува в църквата в Лъджене, на втория ден от празника вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов лично връчи на началника на местната противопожарна служба Методи Ушев ключовете за нова “пожарна”.

Церемонията се проведе на паркинга до РПУ, където бе строен целият състав на РСПБЗН - Велинград. Дойдоха и много официални гости: народните представители от ГЕРБ Иван Иванов, Гинче Караминова и Ангел Даскалов, областният управител Дончо Баксанов и заместничката му Ваня Минкова, директорите на областните дирекции на полицията и пожарната Стоян Стоянов и Иван Панайотов.
По предложение на министър Цветанов с едноминутно мълчание бе почетена паметта на шестимата младежи, загинали ден по-рано при тежката катастрофа в Симеоновград. Нека всички да се замислим за манталитета на българските шофьори и да помним, че всеки участник в движението трябва да защитава живота на останалите, каза г-н Цветанов.
Министърът отчете като важен проблем обновяването на автопарка на противопожарните служби. Той благодари за дарения автомобил на Симеон Делисивков, който присъства на церемонията като шеф на фирма, работеща съвместно с МВР. Г-н Цветанов изтъкна, че новата придобивка е именно за Велинград заради многото туристи и горския район, а също и благодарение на местния депутат Ангел Даскалов. Г-н Даскалов също изтъкна, че като СПА столица Велинград се нуждае от нова техника за гарантиране безопасността на населението и благодари на министъра и г-н Делисивков.
След водосвета, отслужен от отец Иван, Цветан Цветанов пожела на присъстващите огнеборци здраве и по-малко работа. “Пожарната” не е нова, но по преценка на специалистите е в отлично състояние и е ценна придобивка за нуждаещия се от обновление машинен парк на РСПБЗН - Велинград.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай