Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.05.11
Публикувано 2011-05-03 09:31:50 от темпо

ГЕРГЬОВДЕН Честването на Гергьовден във Велинград ще започне в 11 часа с вдигане на знамената пред общината и с тържество пред паметника на загиналите във войните пред църквата в Лъджене. В Чепино ще бъде отбелязан храмовият празник на църквата “Свети Георги”, след което в 13 часа ще започне фолклорна програма. Гергьовден ще се празнува и в църквата, носеща името на светеца, на връх Острец.


ФЕСТИВАЛ От 6 до 8 май читалище “Св.св. Кирил и Методий” в Чепино ще бъде домакин на международен фолклорен фестивал с участието на състави от Царево и Литва, чакат се гости от Гърция и Македония. На 6 и 7 май фолклорните ансамбли ще имат дефилета на пешеходната зона в Лъджене и Чепино, а от 19 часа ще бъдат техните концерти на сцените в двата квартала. Организатори на проявата са общината и Арт и фолклор център “Нестия”.

9 МАЙ Денят на Европа и 66 години от края на Втората световна война ще бъдат отбелязани във Велинград с тържества пред двата паметника в Лъджене. Пред църквата “Успение Богородично” в 18.30 часа на 9 май ще бъде открита изложба на Руския културен център, а от 19 часа в читалище “Отец Паисий” ще се състои концерт.

ДЕЛО Районен съд - Велинград отложи за 27 май делото, по което са обвинени в педофилия Васил Ковачев и Антон Тошев. Делото не започна на 26 април, тъй като не се яви адвокатът на А. Тошев. Случаят е от август 2010 г., когато във Велинград полицията задържа трима мъже и една жена заедно с две непълнолетни момчета. Разследването срещу двама от задържаните тогава е прекратено.

ПОЛИОМИЕЛИТ Регионалната служба по здравеопазване започна извънредна имунизация срещу полиомиелит за деца от 13 месеца до 7 години. През изтеклата седмица бяха имунизирани деца в ромските махали в община Ракитово. Имунизацията ще продължи до края на май, включително в малките селища и ще се прави по списъци от личните лекари, в които са изброени децата, неполучили ваксина.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води