Велинград - online - Магията “Звънче” продължава 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Магията “Звънче” продължава
Публикувано 2011-05-09 22:32:08 от темпо

Вечерта на 5 май почитателите на Музикална школа “Звънче” изпълниха голямата зала на ОНЧ “Отец Пайсий 1893”. Поводът - 15 години от създаването на школата, чиято история в. “Темпо” проследи.

В продължение на повече от два часа възпитаниците на Йорданака и Иван Казалиеви Емил, Вили, Анелия, Христина, Мариам, Радка, Таня, Борислава, Ива, Иванка, Калина, Мария, Лазарина, Янка, Атанаска, София, Николета, Даниела и Цветан пяха за своята вярна публика и заслужено бяха наградени с нестихващи аплодисменти и цветя, а от своите ръководители с бяла роза и юбилейни златни медали, за чието изработване помогна фирма “Премиера 257” ООД.
“С вашите успехи целият град се гордее с вас. Благодаря, че ви има!”, каза зам.-кметът на общината Георги Янчев поднесе поздравителен адрес и цветя от името на кмета Иван Лебанов.
Поздравителни адреси, подаръци и цветя за юбилярите имаше и от: Настоятелството и председателя Цветан Котев на ОНЧ “Отец Паисий 1893”, от директорката на ОДК-Велинград Марияна Зинкова, от ПГД “Иван Вазов”, ОУ “Неофит Рилски”-Чепино, Група за популярни песни “Велина” към ОНЧ “Отец Паисий 1893” и семейство Маргарита и Иван Гергеви.
С песен и с думите “Юбилеят е една магия, низ от годините, които осветяват пътя на талантливите деца. Всеки ходи след светлината и нека Бог да ви благослови” ръководителката на клуб “Естрада” при Младежки дом Пазарджик Сийка Вълчева честити юбилея на ръководителите на школата и на талантливите звънчетата.
И преди да изпеят песента на Майкъл Джексън “Ние сме светът, ние сме децата”, да духнат свещичките на празничната торта и да запалят фоейверките, ръководителката на “Звънче” Йорданка Казалиева благодари за вниманието и положителното отношение към работата на школата на Община Велинград и лично на кмета Иван Лебанов, на зам.-кметовете Георги Янчев, Дияна Кехайова и на зам.-кмета Валя Цветанова, с която работят още от времето преди промените. Благодарности за Гергана Стефанова и магазина за цветя “Магнолия”, за “Премиера 257” ООД, за озвучителя, който 15 години е на “всеки наш концерт” Сашо Добрев. Благодарности за родителите и и честит рожден ден за д-р Спасимира Шулева - “за всички тези години, през които бяхте близо до нас и ни помагахте във всичко с всички сили”.
Честит юбилей, “Звънче”!
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води