Велинград - online - “Велинград - вода, даряваща живот” става рекламно мото на курорта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Велинград - вода, даряваща живот” става рекламно мото на курорта
Публикувано 2011-05-09 23:01:17 от темпо

На заседанието си на 4 май Консултативният съвет по туризъм определи мотото, с което занапред ще се рекламира Велинград като туристическа дестинация. Припомняме, че предложенията бяха дадени от посетители на нашия щанд по време на борсата “Ваканция и СПА Експо”, а след това възможност да гласуват за най-харесвания от тях рекламен текст получиха и велинградчани. В онлайн анкетата най-много гласове получи “Велинград - вода, целуната от Бога”, следвано от “Велинград - вода, даряваща живот”.

За решението на Консултативния съвет решаваща роля изигра експертното мнение на доц. Соня Алексиева, преподавател в Нов български университет и пиар на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Доц. Алексиева изпрати позицията си в писмен вид и в подкрепа на рекламното изречение “Велинград - вода, даряваща живот”. Нейните аргументи: “Рекламирайте това, което е присъщо единствено за вашия град. Изящното писане и литературния стил отвличат вниманието от същността. Този, който чете мотото, вместо да си каже колко добре звучи “вода, целуната от Бога”, трябва да си каже “Трябва да отида там - та кой не иска да бъде дарен с живот”. Употребата на думите “жив” и “живот” въздействат много силно върху възприятията на хората. Избягвайте в рекламните си послания езотеричните теми, както и Бог. Чуждестранният турист би ги възприел като клишета. На различните езици Бог се превежда различно.Велинград е за всички хора, независимо от вероизповеданието им”.
Авторът на рекламното мото, което спечели конкурсът, е Димитър Ларгов от София и той ще получи наградата - уикенд за двама в СПА хотел във Велинград. Научавайки новината, г-н Ларгов сподели: “Благодаря за добрата новина, че моето предложение е спечелило в конкурса. Управлявам малък бизнес - автомивка в София . Доброто и топло отношение, което имам към Велинград е от доста години. Асоциирам града с изключително добронамерените и усмихнати хора, с чистотата и минералната вода. Надявам се логото “Вода -даряваща живот” - да даде дълголетие и жизненост на хората и града. Знаем, че водата има памет и считам, че това послание Велинград заслужава!”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай