Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 09.05.11
Публикувано 2011-05-09 23:38:58 от темпо

СТАНДАРТ “Хлебопроизводство и сладкарство” Велинград е една от засега само седемте фирми, които получиха от Агенцията за храните разрешение за производство на хляб по стандарт “България”. Хлебозаводът във Велинград има разрешение да прави два вида хляб по новия стандарт - бял и тип “Добруджа”.


ВЕЛА 67 години от смъртта на Вела Пеева бяха отбелязани на 3 май 2011 г. Организираното от общината тържество се проведе на гроба на Вела, където въпреки дъжда общинското ръководство начело с кмета Иван Лебанов, съветници и граждани поднесоха венци и цветя. В памет на патрона на Велинград кратък рецитал изнесоха деца от Общинския детски комплекс.

БЧК На 8 май областната организация на Българския червен кръст отбеляза празника на организацията и раздаде награди за всеотдаен труд на най-изявените червенокръстци. Високото отличие получиха председателите на БЧК във Велинград и Ракитово Борислав Кърпачев и Георги Пелев.

ЛАЙЪНС На 13 май във Велинград ще се проведе чартърна церемония на Дамски Лайънс клуб. Кръстник на новата организация ще бъде дамски Лайънс клуб - Пазарджик.

ИСТАНБУЛ Учениците от СОУ “В. Левски” Асся Моллова и Калин Гушевилов, водени от г-жа Спаска Малинова, участваха в международна научна среща в Истанбул от 2 до 6 май. Те представиха модел за електростатична машина, с който ще се представят и на национално състезание.

СЪРНИЦА Кметът на Сърница М. Карамолла забрани със заповед увреждането и изкореняването на дървета и храсти, засадени по троторите, алеите и парковете в града. Забранява се и засаждането на плодни дръвчета по улиците на Сърница. Нарушителите ще заплащат глоба от 49 лева плюс тройната стойност на повредената растителност.

КНИГА Излезе от печат книгата на инж. Кирил Цанов “История на горите в Чепинско”. През май предстои нейната официална премиера, а желаещите да я закупят могат да я намерят в павилиона за вестници на централния площад във Велинград. КЕМП Предвиденият за началото на месец май международен Еко-кепм във Велинград, който трябваше да бъде организиран по програмата “Джуниър Ачийвмънт” и СОУ “В. Левски”, се отлага. Причината е, че липсват кандидати за участие от чужбина.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай