Велинград - online - СПОРТЕН ОБЕКТИВ 17.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СПОРТЕН ОБЕКТИВ 17.05.11
Публикувано 2011-05-17 07:27:41 от темпо

“КОКА КОЛА” На 12 и 13 май в Пазарджик се проведе детският футболен турнир за купа “Кока Кола”. Участваха 8 отбора, сред които “Чепинец” Велинград, “Левски” Ракитово и за първи път тим от Драгиново. Децата от Драгиново достигнаха до малкия финал и завършиха четвърти, след като “Марица” Белово победи с дузпи. Купата тази година завоюва “Тракиец” Главиница. Красимир Кючуков от Драгиново спечели наградата на “Кока Кола” за най-добър халф на турнира.


ОРИЕНТИРАНЕ На 15 май на Юндола се проведе старт-контрола за избор на състезатели за националния отбор по ориентиране. В различните възрастови групи за влизане в националния тим се бориха 53-ма ориентировачи, но за съжаление сред тях нямаше представители на Велинград.

ТУРИСТИ Община Велинград и туристи от местните дружества на 14 май организираха почистване на горските местности в два лъча - към Стария чарк и Вазова поляна. В момента туристи-ветерани довършват построяването на нов заслон на Вазова поляна, който ще бъде тържествено открит тази събота, 21 май.

СПОРТ Денят на спорта 17 май ще бъде отбелязан във Велинград с програма от 10 часа на централния площад. Предвидени са демонстрации с участието на ученици по различни дисциплини като хвърляне на топка в цел, въртене на обръч, скок от място и др. В програмата ще се включи и Клубът на спортистите-ветерани “Здраве”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води