Велинград - online - Грамоти за наши спортисти и треньори 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Грамоти за наши спортисти и треньори
Публикувано 2011-05-24 08:28:02 от темпо

В тържествата за деня на спорта 17 май във Велинград се включи заместник-министърът на спорта Иван Ценов. Заедно с председателя на параолимпийската федерация Илия Лалев той участва в празника, организиран от общината на централния площад. Кметът Иван Лебанов поздрави събралите се ученици, спортисти-ветерани и представители на спортни клубове, изтъквайки многото поводи за гордост, които техните постижения в спорта дават на Велинград.

Г-н Ценов връчи грамоти от Министерството на физическото възпитание и спорта на спортисти и треньори от община Велинград: Белослава Неделчева - доброволка, помагала за участието на незрящи деца в състезания по ски-бягане на Юндола, Васка Благоева, Цветелина Павлова, треньора на СК “Атлас” Тодор Гълев, Ахмед Муса, Хасан Али, Хасан Хасан, Мустафа Крантев, треньора на СК “Чепинец” Искрен Планков.
Денят на спорта 17 май е насочен предимно към масовия спорт и затова на площада бяха организирани състезания по скок от място, въртене на обръч и стреляне с топка в цел. В тях взеха участие ученици от велинградските училища “В. Левски” и “Св.св. Кирил и Методий” и драгиновското СОУ “М. Драгинов”. Свои композиции представиха спортистките-ветерани от Клуб “Здраве”, за които зам.-министърът каза “Тези красиви дами трябва да бъдат пример за децата”. Вокална група “Караоке” допълни спортния празник с песни и настроение.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България