Велинград - online - Детството е миг, но се помни цял живот 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детството е миг, но се помни цял живот
Публикувано 2011-05-24 08:34:08 от темпо

Далечната 1976 г.- с плахи стъпки за първи път съм прекрачила прага на детска градина “Радост”, тогава ЦДГ № 3, като неин възпитаник. В съзнанието ми са живи спомените от най-ранното ми детство, за дните, прекарани в детската градина, изпълнени с веселие и игри. Пазя спомена за първите ми учителки - г-жа М. Малинова и г-жа Д. Стоилова, леля Данче и директорката тогава Катя Андреева. С най-топли чувства си спомням за всички тях, които ми вдъхнаха увереност в началното формиране на личността, която съм сега, с любов, разбиране,търпение и закрила.

Разбира се, минаха години и ето че детска градина “Радост” прие с отворени обятия други плахи стъпки, които вече аз водих за ръка - моите деца. Сега пък те с умиление разказват за своите госпожи Калинчекова и Баева, музикалния ръководител г-жа Коева, за леля Фани, леля Люси, леля Сребка.
Не знам дали е съдба или просто така се случи, но не дълго след това аз пак се върнах в детската градина, но този път като човека, който ще дарява увереност, топлота и закрила на децата, като техен учител. А учителят, който се грижеше за моите деца сега е моя опора и колега в група - г-жа Баева.
Имам удоволствието и спокойствието да работя в най-хубавата градина във Велинград - “Радост”, заобиколена от прекрасен колектив и директор -г-жа Голомехова, които ме подкрепят като най-младия учител. Благодаря на всички, като им желая здраве, професионални успехи и непресъхващ извор от любов към всички деца!
Ваня Ананиева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води