Велинград - online - КРИМИ ХРОНИКА 24.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИ ХРОНИКА 24.05.11
Публикувано 2011-05-24 09:09:22 от темпо

ТИЙНЕЙДЖЪР 14-годишно момче от Костандово блъсна 60-годишен пешеходец, който бе приет в болницата във Велинград с мозъчно сътресение. Невръстният шофьор, който няма свидетелство за управление, карал Лада, собственост на 60-годишния Д. Т. По случая полицията води дознание.


ДЪРВА горските хванаха поредните нарушители, прибрали в домовете си дърва за огрев без нужните разрешителни. От ДГС “Алабак” при проверка в дома на 57-годишния С. Е. от Велинград са открити 8 кубика дърва, а колегите им от ДГС “Ракитово” са намерили един кубик дърва в двора на 29-годишния А. Г. Дървесината е иззета.

ЗАДЕН На заден ход бус “Мерцедес” блъсна 49-годишен мъж от Костандово, който е с фрактура на таза. Шофьор на буса е 46-годишният К. Б. от Дорково, който е карал с 0.63 промила алкохол и срещу него е образувано дознание.

НАРУШИТЕЛ В събота вечерта полицията е заловила 33-годишния Р. Ю. от Света Петка зад волана на Фолксваген без регистрационни табели. Проверката показала, че шофьорът е с отнето още през 2010 г. свидетелство за управление и срещу него е започнало незабавно производство.

СКАНДАЛ Баща и син от Сърница влязоха за 24 часа в ареста след бурен семеен скандал на 17 май. Полицията се намесила, за да предотврати роднинската свада, която не била за първи път. Синът А. А., 27 г., грабнал дървен прът и ударил с него един от полицаите по ръката, след което двамата незабавно били прибрани зад решетките.

ПРОМИЛИ 28-годишният Д. Б. от Дорково е заловен от органите на реда зад волана на Пежо с 1.52 промила алкохол на 17 май.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води