Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.05.11
Публикувано 2011-05-24 09:16:32 от темпо

АБИТУРИЕНТИ Абитуриентските балове са в разгара си. Дванадесетокласници от училищата във Велинград и Ракитово превзеха хотелите и заведенията в курорта, съпровождани от родители и приятели. Засега баловете преминават без сериозни произшествия, а полицията е засилила контрола.


ПРИЕМ Кметът Иван Лебанов заедно със съпругата си Росица е поканен на държавния прием по случай 24 май, организиран от президента Георги Първанов. Тържественото отбелязване на празника ще бъде вечерта на 24 май в Националния исторически музей.

СЕСИЯ 20 точки са включени в дневния ред на редовната сесия на Общинския съвет, която ще се състои на 26 май. Съветниците ще гласуват по искането от страна на Общинска администрация за теглене на кредит в размер на 2 318 060 лева за междинно разплащане основно по проекта за ремонта на парковете.

ТУРЦИЯ Представителният духов оркестър и мажоретният състав направиха кратко турне в съседна Турция. За пореден път те взеха участие в тържествата по повод празника на град Киркерели (Лозенград), за които бяха поканени кметът Иван Лебанов и зам.-кметът Георги Янчев.

СЪБОР Традиционният събор на Грашево ще се проведе на 29 май. Наред със спортните борби организаторите са включили концерти на фолклорния изпълнител Янко Неделчев и оркестър “Якоруда”.

ТОПОЛОВГРАД Самодейният театрален колектив към ракитовското читалище “Будилник” се завърна от международния фестивал на комедийните театри в Тополовград. Под режисурата на Стефан Попов ракитовци представиха Вазовата пиеса “Службогонци” и взеха участие в кръгла маса, председателствана от Богдана Костуркова от Министерството на културата. ЦИГАРИ Община Велинград официално подкрепи кампанията във връзка с обявяването на 31 май за световен ден без тютюнев дим и инициативите на Регионалната здравна инспекция. Отбелязването на деня е част от общинската програма за превенция на наркотичните зависимости. ТЕАТЪР Ямболският драматичен театър ще гостува на 31 май на сцената на читалище “Васил Левски”. Ще бъде представена класическата комедия на Станислав Стратиев “Мамут”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води