Велинград - online - ЦДГ “Детски рай” оказа таланти и награди родители 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ЦДГ “Детски рай” оказа таланти и награди родители
Публикувано 2011-05-31 08:19:36 от темпо

Истинско предизвикателство е на една сцена да се съберат певци, мажоретки, рецитатори, манекени, пирати, танцьори, художници и още куп други таланти. Могат го в ЦДГ “Детски рай” във Велинград, където на 27 май децата и техните преподаватели поканиха родители и приятели на своя спектакъл “Малките таланти”.
Всяка от групите се бе постарала да подготви най-интересния сценичен номер и така развълнуваната публика видя модно ревю на еко-тоалети, танци на мажоретки и особено актуалните в момента “карибски пирати”, смя се със сценки по обичани и популярни песни, залюля се в българско хоро и се възхити на изложбата, подредена във фоайето на градината. “Малките таланти” всъщност се оказаха големи!
След много аплодисменти за децата дойде ред награди да получат родителите. За втора година ЦДГ “Детски рай” номинира родители в различни категории, за да награди и насърчи тяхната съпричастност към делниците и празниците в градината. С думи на благодарност директорката Маргарита Узунова връчи грамотите за “Най-толерантен родител” - на Петя Цопанова и Славка Пухалева, “Най-отговорен и отзивчив родител” - на Георги Леков, “Най-усмихнат родител” - Цецка Кюркчиева, “Щедро сърце” - на Георги Пухалев. Призът “Родител на годината” заслужи Емилия Хаджиева. Тя получи наградата от зам.-кмета Георги Янчев, който поздрави талантите от ЦДГ “Детски рай” за чудесния спектакъл и пожела нови успехи.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води