Велинград - online - Велинград в празничния ритъм на 24 май 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинград в празничния ритъм на 24 май
Публикувано 2011-05-31 08:56:30 от темпо

Рано сутринта на 24 май химнът “Върви, народе възродени” огласи първо дворовете на училищата във Велинград. Ученици и учители от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” направиха празнично шествие до общината, предвождани от ликовете на двамата братя първоучители и от Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев”.

Пред общината мажоретките от всички възрастови групи представиха кратка програма, след което поведоха шествието към централния площад. В шествието се включиха народният представител Ангел Даскалов, зам.-областният управител Ваня Минкова, кметът Иван Лебанов, заместник-кметовете и скромен брой общински съветници.
Шествието спря пред сградата на Народно читалище “Отец Паисий”, където Градският хор “Николай Гяуров” и Представителният духов оркестър изпълниха “Върви, народе възродени”, бурно и заслужено аплодирани от хората, дошли да споделят хубавия и обичан български празник.
От сцената на централния площад празничният поздрав на кмета Иван Лебанов даде начало на концерта, в който взеха участие музикантите и мажоретките, рецитаторите от театралната школа към ОДК, танцови двойки и формейшън от КСТ “Импулс”, талантливите певци от “Звънче” и “Караоке”, децата от школа “Мечтатели” към ОУ “Георги Бенковски” и танцьорите от “Здравче-венче”.
След края на празничната програма дойде времето на абитуриентите от випуск 2011. На връх празника абитуриентски балове организираха СОУ “Васил Левски” в хотел “Двореца”, СОУ “Св.св. Кирил и Методий” в хотел “Акватоник” и Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов” в хотел “Холидей”. Най-красивите тоалети, най-модерните прически, най-големите емоции - цялата дързост и красота на младите се разходи из центъра на Велинград.
Времето също поднесе своята изненада за празника - за първи път от години на 24 май във Велинград дъжд не валя. Това не пречи да пожелаем на всички абитуриенти винаги да им върви по вода и винаги да бъдат така щастливи и пълни с мечти и надежди!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола