Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 31.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕСИЕН ОБЕКТИВ 31.05.11
Публикувано 2011-05-31 09:04:16 от темпо

КРЕДИТ Общинският съвет подкрепи предложението на кмета Иван Лебанов община Велинград са сключи договор за кредит с “Фонд за органите на местно самоуправление - ФЛАГ”. Ще бъде поет дългосрочен общински дълг за реализация на проекта, по който в момента се ремонтират парковете във Велинград. Максималният размер на дълга е 2 318 060 лева, срокът на погасяване е 18 месеца и максимален лихвен процент 4.715%. Съветниците взеха решението без дискусия в залата.


ПЛАН Приет бе План за развитие на социалните услуги на Община Велинград за 2012 г. През следващата година не се предвижда разкриване на нови социални услуги, финансирани като държавно делегирана дейност. Ще стартира изпълнението на проект за услуги за деца в риск.

ВОДОПРЕНОС Местният парламент учреди възмездно срочно право на водопренос на “Мини Марица изток” ООД. Водопреносът ще се осъществи по съществуващия общински водопровод за минерална вода от каптаж “Власа”. Одобрена бе пазарна цена за право на водопрекарване, определена от лицензиран оценител - 780 лева без ДДС.

ОПРОЩАВАНЕ Общинският съвет гласува решение, с което предлага на президента на България да опрости задълженията на Виктор Дъвков от Сърница. През 1994 г. полицаят Дъвков причини смъртта на Дончо Петров от София, след което е осъден солидарно с Областната дирекция на полицията - Пазарджик да заплатят на наследниците на починалия по 46 661 лева със законната лихва. ОДП - Пазарджик е изплатило своята част от сумата, а В. Дъвков декларира невъзможност да плати и ще се чака решението на президента за опрощаване на дълга.
Материалите от сесията подготви Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води