Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.05.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.05.11
Публикувано 2011-05-31 09:08:54 от темпо

КАДАСТЪР Агенцията по геодезия и кадастър обяви заповед за кадастралната карта и регистър в района по цялото протежение на жп-линията Септември - Добринище, като са включени и землищата на Велинград, Костандово, Дорково, Света Петка и Цветино. Заинтересованите граждани могат да се запознаят със заповедта и да обжалват в 30-дневен срок от датата на обнародването в Държавен вестник - 20 май 2011 г.


ФИЕСТА Общинският детски комплекс подготвя концерт под наслов “Бонбонена фиеста” за деня на детето 1 юни. Изявени школи и участници в съставите на ОДК ще бъдат наградени с грамоти. В концерта на централния площад ще се включат музикална школа “Звънче”, клуб за спортни танци “Импулс”, детският фолклорен ансамбъл “Здравче-венче” и театралната школа към ОДК.

БОТЕВ Община Велинград ще отбележи 2 юни с тържество пред паметника на Христо Ботев. В 11.30 часа, минути преди сирените в цялата страна да обявят минута мълчание в памет на загиналите за свободата на България, във Велинград ще бъдат поднесени венци и цветя. Вечерта от 18 часа в читалище “Васил Левски” тържествен концерт за деня на своя патрон ще представят учениците от ОУ “Христо Ботев”.

БЛАГОДАРНОСТИ Кметът Иван Лебанов получи две благодарствени писма. Първото е от колегата му от турския град Киркларели, който благодари за участието на нашия Представителен духов оркестър с мажоретен състав във фестивала на културата и узкуствата “Карагьоз”. С второто писмо жители на кв. Каменица благодарят за бързата реакция на тяхната молба общината да постави пейки и люлки за деца в Парка на освободителите до Сярна баня.

ТУРИСТИ Поредният туристически обект ще бъде открит до параклиса “Свети Никола” в местността Никульова църква. На посещаваното през цялата година от много хора място е изграден нов заслон по идея и с усилията на 9-те обучени нови планински водачи, председателя на сдружение “Байкария” Васил Тодев, директора на общинския бизнес център Даниела Салкина и със съдействието на кмета Иван Лебанов. Откриването на заслона ще бъде на 4 юни, събота.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води