Велинград - online - Бонбонена фиеста за деня на детето 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бонбонена фиеста за деня на детето
Публикувано 2011-06-07 09:04:27 от темпо

По случай 1 юни Общинският детски комплекс подари на децата голям концерт, наречен “Бонбонена фиеста”. На красиво украсената с цветя и балони сцена в центъра на Велинград пяха, танцуваха и рецитираха деца от различните школи и състави на ОДК.

С медалите, спечелени през юбилейната 15-та година, пяха възпитаниците на музикалната школа “Звънче”. Клуб за спортни танци “Импулс” се включи в програмата със специално подготвени изненади като италианската “Тарантела” в изпълнение на детски формейшън, която спечели аплодисментите на публиката. Школата за театрално майсторство участва с детски стихове и сценки, за които помага и клоунът, който води празничната програма (г-жа Маргарита Гергева). Фолклорният ансамбъл “Здравче-венче” прибави към тържеството български звук, танци и багра. От сцената с поздрав към всички деца се обърна заместник-кметът Георги Янчев.
За да е сладка бонбонената фиеста, почерка за децата осигуриха фирмите-спонсори: майсторите на “Меденка Любимка” от “Премиера 257”, сладкарниците “Мариам” и “При Бонбона” и сладкарски цех “Гуджев” - Драгиново.
В деня на детето Историческият музей обяви “Вход свободен” за всички деца, дошли да разгледат изложбите. Подаръци за децата подготвиха и собственици на търговски обекти по Търговската улица. А в общинския бизнес-център бе организирана благотворителна разпродажба на предмети, изработени от децата от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за настаняване от семеен тип във Велинград. Благородната идея е събраните средства да помогнат за ремонт на детските площадки в двора на сградата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай