Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 25
· Ветераните защитиха честта на велинградската плувна школа
· „Чепинец” с четвърта поредна победа
· ФК ”Чепинец” отново само с детски отбор и без юноши!
Wednesday, September 19
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 181.09.18
· Ще има ли достатъчно дърва за огрев?
· Учебната година започва нормално и с повече първокласници
· Единна Европа може да се справи с всички проблеми
· Дипломати проведоха работна среща във Велинград
· ВОМР с подкрепата на ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „Развитие на човешките ресурси” 2014 –
· Започват обществените поръчки за ремонт на ул. „Тошо Стайков“ и „Вела Пеева“
· Общината осъдена да плати 29 990 лева на адвокат на “Еkо Титан”
· В Грашево Цв. Цветанов обеща ремонт на пътя
· Кметът предлага солидарен фонд за лечение
· Изхвърлят ли се отпадъци в уж закритото сметище?
· Нерегламентираните сметища – омагьосан кръг без изход
· Със 72 500 лева ще информират по проекта за инсталации за боклука
· Почти половината учители ще се пенсионират в близките 10 години
· Малки обяви: 18.09.18
· Бирково
· Добър пример от община Сливен

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.11
Публикувано 2011-06-07 09:26:42 от темпо

ТОК До 8 юни 2011 г. електроразпределителното дружество ЕВН ще продължи временното прекъсване на електроподаване в част от Велинград. Дружеството работи по график за ремонт и рехабилитация на мрежата и това налага прекъсване на тока. Графикът с конкретните улици и часовете, в който няма да има ток, е публикуван на сайта на компанията.


СЪДИЯ Съдия Величка Цанова, която е велинградчанка, бе един от четиримата кандидати за поста председател на Софийски градски съд. Гласуването във Висшия съдебен съвет (ВСС) се проведе на 30 май 2011 г. Въпреки огромната подкрепа от страна на гилдията за Величка Цанова, ВСС избра на председателското място Владимира Янева, която публично потвърди приятелските си отношения с вътрешния министър Цветан Цветанов.

РЗИ След спечелен конкурс на 2 юни д-р Фани Петрова зае длъжността директор на Регионалната здравна инспекция - Пазарджик. През 2002 г. д-р Петрова, която е магистър по медицина и здравен мениджмънт, оглави РИОКОЗ, а сега ще ръководи и контролила държавната здравна политика в Пазарджишка област.

ИЗБОРИ На 12 юни, неделя, ще се проведат предварителните избори на Синята коалиция за кандидат-президент между претендентите на СДС Румен Христов и на ДСБ Светослав Малинов. Във Велинград изборният ден ще започне в 8 часа в неделя в клуба на СДС на първия етаж в Старата община.

ГЛОБИ Районен съд - Велинград потвърди глобите, с които Инспекцията по труда - Пазарджик наказва Община Велинград по 8 наказателни постановления. В качеството си на работодател общината не е регистрирала в срок трудовите договори на 8 общи работници в ОУ “Хр. Ботев” Велинград, ОУ “П. Берон”, кметствата в Бирково, Медени поляни, Кръстава. По всяко наказателно постановление глобата за общината е 300 лева.

ТРАФОПОСТ Със заповед на областния управител Дончо Баксанов бе проведен търг с тайно наддаване за продажба на трафопост и УПИ от 60 кв.м. във Велинград със статут на частна държавна собственост. Купувач на трафопоста и земята е “ЕВН България Електроразпределение” за сумата от 14 765 лева.

ЯЗОВИР Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури организира работна среща на язовир “Доспат”. Обсъдени са актуални теми като забраната за заустване на отпадни води в язовира, борбата с бракониерите, за която вече е инсталирана радарна система за контрол на плаващите обекти, нуждата от рехабилитация на пътищата около целия язовир. От ИАРА обявиха, че ще засилят проверките срещу бракониерите не само на язовира, а и в региона около водоема.

КОМПАНИИ 45 ученически компании участват в тазгодишния конкурс на програма “Джуниър Ачийвмънт”. И този път в надпреварата са двете нови ученически компании, работещи в СОУ “Васил Левски” - Велинград. За първи път се включва и ученическата компания, създадена в СОУ “Св. Климент Охридски” - Ракитово.

КАРАОКЕ По случай завършване на тазгодишното обучение по музика Вокална група “Караоке” изнесе концерт вечерта на 4 юни на централния площад във Велинград. Носителите на отличия от множество фестивали Мария Пашова и Сунай Юсеин отново са наградени от Министерството на образованието със стипендии за даровити деца, които връчи директорът на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Пламен Алеков.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай