Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.06.11
Публикувано 2011-06-07 09:26:42 от темпо

ТОК До 8 юни 2011 г. електроразпределителното дружество ЕВН ще продължи временното прекъсване на електроподаване в част от Велинград. Дружеството работи по график за ремонт и рехабилитация на мрежата и това налага прекъсване на тока. Графикът с конкретните улици и часовете, в който няма да има ток, е публикуван на сайта на компанията.


СЪДИЯ Съдия Величка Цанова, която е велинградчанка, бе един от четиримата кандидати за поста председател на Софийски градски съд. Гласуването във Висшия съдебен съвет (ВСС) се проведе на 30 май 2011 г. Въпреки огромната подкрепа от страна на гилдията за Величка Цанова, ВСС избра на председателското място Владимира Янева, която публично потвърди приятелските си отношения с вътрешния министър Цветан Цветанов.

РЗИ След спечелен конкурс на 2 юни д-р Фани Петрова зае длъжността директор на Регионалната здравна инспекция - Пазарджик. През 2002 г. д-р Петрова, която е магистър по медицина и здравен мениджмънт, оглави РИОКОЗ, а сега ще ръководи и контролила държавната здравна политика в Пазарджишка област.

ИЗБОРИ На 12 юни, неделя, ще се проведат предварителните избори на Синята коалиция за кандидат-президент между претендентите на СДС Румен Христов и на ДСБ Светослав Малинов. Във Велинград изборният ден ще започне в 8 часа в неделя в клуба на СДС на първия етаж в Старата община.

ГЛОБИ Районен съд - Велинград потвърди глобите, с които Инспекцията по труда - Пазарджик наказва Община Велинград по 8 наказателни постановления. В качеството си на работодател общината не е регистрирала в срок трудовите договори на 8 общи работници в ОУ “Хр. Ботев” Велинград, ОУ “П. Берон”, кметствата в Бирково, Медени поляни, Кръстава. По всяко наказателно постановление глобата за общината е 300 лева.

ТРАФОПОСТ Със заповед на областния управител Дончо Баксанов бе проведен търг с тайно наддаване за продажба на трафопост и УПИ от 60 кв.м. във Велинград със статут на частна държавна собственост. Купувач на трафопоста и земята е “ЕВН България Електроразпределение” за сумата от 14 765 лева.

ЯЗОВИР Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури организира работна среща на язовир “Доспат”. Обсъдени са актуални теми като забраната за заустване на отпадни води в язовира, борбата с бракониерите, за която вече е инсталирана радарна система за контрол на плаващите обекти, нуждата от рехабилитация на пътищата около целия язовир. От ИАРА обявиха, че ще засилят проверките срещу бракониерите не само на язовира, а и в региона около водоема.

КОМПАНИИ 45 ученически компании участват в тазгодишния конкурс на програма “Джуниър Ачийвмънт”. И този път в надпреварата са двете нови ученически компании, работещи в СОУ “Васил Левски” - Велинград. За първи път се включва и ученическата компания, създадена в СОУ “Св. Климент Охридски” - Ракитово.

КАРАОКЕ По случай завършване на тазгодишното обучение по музика Вокална група “Караоке” изнесе концерт вечерта на 4 юни на централния площад във Велинград. Носителите на отличия от множество фестивали Мария Пашова и Сунай Юсеин отново са наградени от Министерството на образованието със стипендии за даровити деца, които връчи директорът на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Пламен Алеков.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола